MAN LA MODU. SOC EL MODU
PARLEM WOLOF I CATALA

MAN LA MODU. SOC EL MODU
Ficha Técnica
Editorial:
Año de edición:
Materia
GUIAS DE CONVERSACION
EAN:
9789201336194
Páginas:
175
Disponibilidad:
Sin stock
Idioma:
CATALA

12,00 €
Comprar

Aquest llibre de conversa és el primer llibre de wòlof i català, ideat, elaborat i redactat per un nadiu del Senegal, parlant de la llengua wòlof, i s’ha d’entendre com el resultatd’un treball i d’un esforç, però sobretot d’una aposta a llarg termini, atès que pretén fer conèixer les expressions comunicatives b`asiques entre el català i el wòlof, una llengua que cada cop té més presència a casa nostra a causa de l’arribada de persones provinents de l’Àfrica occidental que en són parlants.
En moments com els actuals, en què hi ha una important presència d’immigració a Catalunya, és essencial fer una tasca de base que permeti integrar les persones nouvingudes i els seus fills i fer que coneguin els costums i tradicions catalans, ja que han de fer vida en una nova comunitat. Saquest objectiu, però, no ha de ser un obstacle perquè mantinguin els costums i tradicions pròpies en l’àmbit familiar i privat.
MAN LA MODU / SÓC EL MODU ha de ser una eina perquè els senegalesos, gambians, malians, mauritans i guineans –ja nous catalans- disposin d’un mitjà pràctic, útil i fàcil que els permeti trobar els recursos per poder formar part, com uns membres més, de la societat catalana. Per això és indispensable que les persones que arriben tinguin oportunitats de conèixer la llengua catalana, perquè els permetrà adaptar-se decididament i m´es b´e en aquesta societat que els dóna acolliment, i així podran entrar en el mercat laboral, mantenir relacions socials i veïnals amb la resta de ciutadans, conviure, els nens i les nenes, a l’escola amb els altres companys i sentir-se part de la comunitat escolar. Ras i curt, viure plenament com a ciutadans de Catalunya.
Esperem que aquesta guia també sigui útil a la població catalana que tingui interès a apropar-se a una nova llengua i a una culturallunyanes; cultura, però, que aspira a aportar el seu gra de sorra des de l’Àfrica a una comunitat catalana integradora, oberta i acollidora com la que estem creant entre tots els que en formem part.
Tant de bo que aqest petit treball representi una aportació més a la convivència i l’adaptació de la comunitat de parlants de wòlof a Catalunya.

Otros libros del autor Ver todos

GRAMATICA BASICA DEL WOLOF

Otros libros de GUIAS DE CONVERSACION Ver todos

SOUTHEAST ASIA. PHRASEBOOK & DICTIONARY -LONELY PLANET
MIDDLE EAST. PHRASEBOOK & DICTIONARY -LONELY PLANET
DUTCH. PHRASEBOOK & DICTIONARY -LONELY PLANET
BALTIC PHRASEBOOK & DICTIONARY -LONELY PLANET
CANTONESE. PHRASEBOOK & DICTIONARY -LONELY PLANET