LIBEL·LULES DE CATALUNYA, LES

LIBEL·LULES DE CATALUNYA, LES
Ficha Técnica
Editorial:
BRAU, EDICIONS
Año de edición:
Materia
NATURALEZA-INSECTOS Y ARACNIDOS
ISBN:
978-84-15885-46-7
EAN:
9788415885467
Páginas:
208
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
CATALA

18,00 €
En stock
Comprar

Aquest llibre, fruit de deu anys de treball de camp, és un recull exhaustiu de la informació existent sobre les libèl?lules de Catalunya.
Conté una introducció a la biologia del grup i 70 fitxes, una per a cadascuna de les espècies catalogades, que inclouen un mapa de distribució, una descripció detallada de la seva morfologia per facilitar-ne la identificació i valuosa informació addicional sobre els seus hàbitats característics, ecologia, comportament i estatus de protecció.
Per primera vegada s'introdueixen noms comuns en català i s'avalua el grau d'amenaça a partir dels criteris de la UICN i d'un nou Índex de Vulnerabilitat dels Odonats de Catalunya (IVOC). Així mateix, s'identifiquen els principals llocs d'interès odonatològic atenent la seva riquesa específica o la presència de tàxons amenaçats.
L'obra, a més de representar un important recurs per a la recerca, pot servir de base per a treballs de conservació d'aquest grup d'invertebrats i dels ecosistemes aquàtics on viuen. Al mateix temps, pretén ser un recurs didàctic adreçat a tots aquells que vulguin iniciar-se o aprofundir en el coneixement d'aquests fascinants insectes.

Otros libros de NATURALEZA-INSECTOS Y ARACNIDOS Ver todos

MARIPOSAS DE ESPAÑA Y EUROPA
MARIPOSAS DE LA ESPAÑA PENINSULAR, LAS -PRAMES
100 INSECTOS Y OTROS INVERTEBRADOS FACILMENTE IDENTIFICABLES
100 INSECTES I ALTRES INVERTEBRATS FACILMENT IDENTIFICABLES
LIFE IN THE UNDERGROWTH