ITACA [CAT]

ITACA [CAT]
Ficha Técnica
Editorial:
NORDICA LIBROS
Año de edición:
Materia
POESIA
ISBN:
978-84-16440-24-5
EAN:
9788416440245
Páginas:
64
Idioma:
CATALA

16,50 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Itaca de Cavafis és una invitació al viatge i un dels poemes més bells que s’han escrit mai, inspirat en el relat de l’Odissea d’Homer. L’obra reflecteix una profunda saviesa, la saviesa del poeta que, sense necessitat d’abandonar la seva ciutat natal, ha estat capaç de realitzar tots els viatges. Les il·lustracions de l’interior capten l’essència d’aquesta travessia vital cap a una Ítaca que esdevé el destí tant geogràfic com espiritual.

Publicat el 1911 i aparentment inspirat en el viatge de tornada a casa d'Ulisses, «Ítaca» és una invitació al viatge, una metàfora de la vida. Com assenyala el traductor d'aquesta edició, Vicente Fernández González: «El viatge d'Ítaca no és el viatge del retorn, no és un viatge de tornada; és un viatge d'anada, el primer viatge, el viatge. [...] La lectura d'Ítaca convida a la reflexió, a la consideració de què no es tracta de qualsevol viatge. ¿El viatge a la llibertat? ¿A la utopia? ¿L'Ítaca del desig?».

És aquest un dels poemes més bells que s'han escrit mai. Reflecteix una profunda saviesa, la saviesa del poeta que, sense necessitat d'abandonar la seva ciutat natal, ha estat capaç de realitzar tots els viatges. Les il·lustracions de Federico Delicado han captat l'essència d'aquesta travessia vital.

També disponible en castellà: ÍTACA (Nórdica Libros)

Otros libros del autor Ver todos

ITACA

Otros libros de POESIA Ver todos

TOT ES POSSIBLE
HAIKU. LOVE
PERSIAN LOVE POETRY -THE BRITISH MUSEUM
FLORES DEL MAL, LAS
ANTOLOGÍA CÁTEDRA DE POESÍA DE LAS LETRAS UNIVERSALES