IDENTITATS EN CONFLICTE
UNA VISIO CATALANA D'ISRAEL

IDENTITATS EN CONFLICTE
Ficha Técnica
Editorial:
DUX EDITORIAL, S.L.
Año de edición:
Materia
ENSAYO
ISBN:
978-84-936938-1-7
EAN:
9788493693817
Páginas:
176
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

17,00 €
Comprar

Pocs debats de caire internacional crispen tant el clima polític i social a Catalunya com el posicionament, a favor d'un bàndol o l'altre, en el conflicte que enfronta israelians i palestins.
Malgrat l'allau d'informació sobre Israel i Palestina que tenim al nostre abast, la visió de l'opinió pública és sovint manipulada pels media i mancada d'una perspectiva catalana, nacionalment centrada. no debades, la creació de l'estat d'Israel i la del futur estat palestí poden ensenyar-nos una sèrie de lliçons crucials per a la construcció nacional dels Països Catalans.
Una anàlisi clara de la història i les arrels de la situació que resulta indispensable per a compendre la conflagració actual. Els prejudicis seculars i l'herència cultural sovint es combinen amb la informació esbiaixada, tot desdibuixant la tènue frontera entre la denúncia de les accions politiomilitars israelianes i l'antisemitisme més descarnat. Aquest antisemitisme històric no ha estat patrimoni únic de l'extrema dreta i, lluny de desaparèixer a casa nsotra, ha anat transformat-se per influència del conflicte palestí.
En uns moments en què a tota Europa però especialment a Catalunya rebrota amb força l'antisionisme, la reflexió ponderada que ens ofereix aquest llibre es fa més necessària que mai.

Otros libros de ENSAYO Ver todos

EN BUSCA DEL SIGNIFICADO PERDIDO
SINTOMA GRIEGO, EL
SUEÑO LIBERAL EN AFRICA SUBSAHARIANA, EL
GRANDES PREGUNTAS DE LOS NIÑOS, LAS
PIRINEU ROMÀNIC VIST PER JOSEP GUDIOL I EMILI GANDIA