HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.2
LITERATURA MEDIAVAL (2). SEGLES XIV-XV

HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.2
Ficha Técnica
Editorial:
ENCICLOPEDIA CATALANA
Año de edición:
ISBN:
978-84-412-2296-0
EAN:
9788441222960
Páginas:
544
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
CATALA

39,50 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Obra dirigida per Àlex Broch, coeditada per Enciclopèdia Catalana, Editorial Barcino i l'Ajuntament de Barcelona. Una Història de la Literatura catalana amb una visió innovadora i clara. Serà la primera història de la literatura catalana planificada i dissenyada de bon començament com una obra col·lectiva i representativa del coneixement acadèmic actual de la matèria.

Les diferents etapes de l'obra han estat dirigides per alguns dels principals especialistes actuals (Lola Badia, Josep Solervicens, Josep M. Domingo, Enric Cassany, Jordi Castellanos, Jordi Marrugat i Àlex Broch) i han comptat amb la participació de més de 60 historiadors i investigadors de la literatura de totes les universitats de parla catalana.

El segon volum se centra en el trànsit del segle XIV al XV i en bona part d' aquest segle d'or de la literatura catalana. Analitza i estudia en profunditat l' obra d'Eiximenis, Vicent Ferrer, Bernat Metge, Anselm Turmeda, Ausiàs March així com la poesia cortesana del XV, l'importantíssim paper de les traduccions i l'herència clàssica en el món medieval així com la transcendència històrica de l'oficialitat de la llengua. El volum ha estat dirigit per Lola Badia.

La nova i abundosa documentació descoberta reinterpreta la història.

Otros libros del autor Ver todos

HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.1
HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.3