HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.1
LITERATURA MEDIEVAL (1). DELS ORÍGENS AL SEGLE XIV

HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.1
Ficha Técnica
Editorial:
ENCICLOPEDIA CATALANA
Año de edición:
ISBN:
978-84-412-2250-2
EAN:
9788441222502
Páginas:
544
Encuadernación:
Cartoné
Idioma:
CATALA

39,50 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Obra dirigida per Àlex Broch, coeditada per Enciclopèdia Catalana, Editorial Barcino i l'Ajuntament de Barcelona. Una Història de la Literatura catalana amb una visió innovadora i clara. Serà la primera història de la literatura catalana planificada i dissenyada de bon començament com una obra col·lectiva i representativa del coneixement acadèmic actual de la matèria.
Les diferents etapes de l'obra han estat dirigides per alguns dels principals especialistes actuals (Lola Badia, Josep Solervicens, Josep M. Domingo, Enric Cassany, Jordi Castellanos, Jordi Marrugat i Àlex Broch) i han comptat amb la participació de més de 60 historiadors i investigadors de la literatura de totes les universitats de parla catalana.

El primer volum, dirigit per Lola Badia, se centra en l'època medieval fins el segle XIV. Com els altres volums de l'època medieval, recull les aportacions acadèmiques dels darrers quaranta anys que actualment només es poden trobar en un escampall incontrolable d'articles, edicions i monografies.

Otros libros del autor Ver todos

HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.3
HISTÒRIA DE LA LITERATURA CATALANA VOL.2