HANDBOL COSTA, L'

HANDBOL COSTA, L'
Ficha Técnica
Editorial:
GREGAL, EDITORIAL
Año de edición:
ISBN:
978-84-17660-57-4
EAN:
9788417660574
Páginas:
332
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
CATALA

20,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Aquest llibre recull vint-i-cinc històries relacionades amb el món de l'handbol viscudes a peu de pista pel seu autor. No és un llibre d'història clàssic ni un manual de l'handbol, sinó un recorregut sentimental al llarg dels grans moments d'aquest esport amb la particularitat que es combinen fets rellevants d'àmbit universal amb altres de caire local o geogràficament més propers a l'autor. L'handbol costa recula fins als Jocs Olímpics de Munic, l'any 1972, quan l'handbol va formar part, per primera vegada, del programa oficial de la competició i avança, amb nombrosos testimonis fins ara inèdits, fins a la segona dècada del segle xxi.
L'obra és un volum que s'enriqueix dels testimonis que han estat protagonistes dels fets que s'hi relaten. L'autor contrasta, amb nombroses entrevistes, el que coneix de cada esdeveniment amb els records dels protagonistes, per això podem afirmar que, si bé l'handbol és el fil conductor de l'obra, tenim a les mans un llibre de records amb dades procedents, majoritàriament, de les hemeroteques dels diaris.
Si algú ha jugat a handbol o n'ha estat seguidor o aficionat, segur que s'hi sentirà identificat, atès que aquest volum s'introdueix, de manera amable i respectuosa, en els vestidors dels pioners d'aquest esport i, a través d'ells, recorre les vicissituds d'un dels esports més populars i amb més història a Catalunya.