GUIA DEL QUIXOT PER TERRES DE PARLA CATALANA

GUIA DEL QUIXOT PER TERRES DE PARLA CATALANA
Ficha Técnica
Editorial:
APOSTROPH
Año de edición:
Materia
GUIAS HISTORICAS Y CULTURALES
ISBN:
978-84-945229-3-2
EAN:
9788494522932
Páginas:
304
Idioma:
CATALA

18,00 €
En stock
Comprar

La guia El Quixot per terres de parla catalana, que es publica en commemoració del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, recrea el camí que va seguir el personatge literari més conegut arreu del món per anar fins a Barcelona. Es tracta d’una guia turística i literària de l’antic camí Real en el seu pas per poblacions on es parla la llengua catalana: Fraga, Alcarràs, Lleida, Bell-lloc, Mollerussa, Bell-puig, Tàrrega, Cervera, Els Hostalets, Montmaneu, Porquerisses, Igualada, Masquefa, Martorell, Molins de Rei i Barcelona, que són les que es mencionaven en el mapa de 1576 d’Alonso de Meneses, molt popular a l’època i en el qual es suposa que es va inspirar Cervantes per traçar la ruta que van seguir el cavaller i el seu escuder fins a les platges de Barcelona, a la segona part de Don Quixot de la Manxa.

Amb la guia El Quixot per terres de parla catalana podreu gaudir de la ruta menys coneguda del Quixot i aturar-vos en indrets tranquils, plens de cultura i història.

Amb pròleg d’Anna Sàez, fotografies de Llorenç Melgosa, dibuixos de Jordi Zaldívar i coordinació i edició d’Annabel Encontra i Alexandra Cuadrat.

Remarquem que la Guia forma part del programa oficial de la commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes que organitza la Comissió Nacional del Ministeri d’Educació, cultura i Esports.

Otros libros de GUIAS HISTORICAS Y CULTURALES Ver todos

GUÍA DE SAINT PAUL, LA
GIRONA
STORIES IN STONE PARIS
SALVAJE OESTE, EL -POR CINCO BITS AL DIA
ANTIGUO EGIPTO, EL -POR CINCO DEBEN AL DIA