GR 36. PARC NATURAL DE LA SERRA D'ESPADA
GR-36

GR 36. PARC NATURAL DE LA SERRA D'ESPADA
Ficha Técnica
Editorial:
SOCIETAT D'AMICS DE LA SERRA D'ESPADA
Año de edición:
Materia
GUIAS SENDERISMO
ISBN:
978-84-613-2977-9
EAN:
9788461329779
Páginas:
223
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

21,00 €
Comprar

La Societat d'Amics de la Serra Espadà ha editat la present publicació, que du a endavant l'ambiciós projecte d'aquest sender de Gran Recorregut. Posteriorment la SASE va enllestir també alguns senders PR i SL amb la prioritat de recuperar senders i camins tradicionals, que unien uns pobles amb altres dins de l'àmbit d'Espadà.
Encara que la SASE quan organitza la Transespadà sempre ho fa de l'Oest a l'Est, jo propose la descripció de l'Est a l'Oest, que a més ens deixa en situació d'emprendre, des de Montanejos, totes les oportunitats que la geografia proposa al caminant.
L'objectiu preferent d'aquesta edició és el GR36 amb la seua descripció i les seues dades quantificades del recorregut, però també hi ha inclosos les descripcions d'alguns altres itineraris que hi enllacen o se'n deriven. Així s'amplia el ventall d'eleccions per al disseny de recorreguts i circuits. En total en aquest llibre es descriuen 131 km. d'itineraris en alguns casos senyalitzats com a PRs i altres com a opcions no senyalitzades.
Els PRs que s'inclouen estan en disposició de ser seguits, si més no amb l'auxili d'aquesta guia i dels mapes que s'hi acompanyen. Són el 138, que es desenvolupa com una i invertida amb potes a Fondeguilla i Chóvar, el 140 des de Suera i el 276 des d'Ayódar que comparteix un tram en el GR36. S'ha fet un esforç per incloure-hi els itineraris indicats com Opcions no senyalitzades, amb un caràcter informatiu i descriptiu.

Otros libros de GUIAS SENDERISMO Ver todos

PIRINEUS DE CAP A CAP, ELS
PR ASTURIAS (TOMO III) 36 PEQUEÑOS RECORRIDOS -PRAMES
GR PAYS TOUR DU BEAUFORTAIN [REF.731] -FFRP
GR 3 / GR 3B LES CHATEAUX DE LA LOIRE A PIED -FFRP [REF. 333]
PR URKIOLA. RED DE SENDEROS PARQUE NATURAL DE URKIOLA