FUKUSHIMA
CRONICA D'UN TSUNAMI NUCLEAR

FUKUSHIMA
Ficha Técnica
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
LITERATURA PERIODISTICA/REPORTAJES
ISBN:
978-84-8330-685-7
EAN:
9788483306857
Páginas:
193
Idioma:
CATALA

19,00 €
En stock
Comprar

L’11 de març del 2011 el Japó va viure el tsunami més devastador de la seva història recent. Més de 20.000 persones van morir i ciutats senceres van quedar arrasades. A més, l’onada va colpejar la central nuclear de Fukushima Dai-ichi, que va quedar sense subministrament elèctric, i, arran d’això, els enginyers en van perdre el control i els edificis de 4 reactors van anar explotant un rere l’altre, en una seqüència de calamitats encadenades que va comportar una fuita radioactiva de conseqüències impredictibles. I el món va contenir la respiració, pendent de les notícies que arribaven de la zona.
Per cobrir els efectes del tsunami i l’accident de Fuku shima, centenars d’informadors vinguts d’arreu, temeraris i espantats alhora, es van desplaçar al Japó, i entre aquests hi havia dos periodistes de TV3, Lluís Caelles i Sergi Vicente, que ara apleguen en aquest volum les experiències d’aquells dies.
Quan ja ha passat un any dels fets de Fuku shima, i d’altra banda la crisi econòmica ha reobert el debat sobre com abaratir l’energia, potser cal especialment revisitar el que va passar al Japó, per saber com es viu després d’un accident nuclear de grau 7, el més alt en l’escala internacional d’accidents nuclears, des de l’experiència de dos grans periodistes de casa nostra.

Otros libros de LITERATURA PERIODISTICA/REPORTAJES Ver todos

LUGAR MAS FELIZ DEL MUNDO, EL
PAISAJES DEL MUNDO
DESPACHOS DE GUERRA
NANDU JUBANY, KILIAN JORNET. MUNTANYA I SOBRETAULA
SILENCIO DEL HEROE, EL