FEIXISME PERSISTENT
RADIOGRAFIA DE LA ITÀLIA DE MATTEO SALVINI

FEIXISME PERSISTENT
Ficha Técnica
Editorial:
SALDONAR
Año de edición:
ISBN:
978-84-17611-30-9
EAN:
9788417611309
Páginas:
288
Encuadernación:
Rústica
Idioma:
CATALA

19,90 €
En stock
Comprar

«"Feixisme persistent" és un llibre imprescindible, únic i de gran actualitat, que dignifica l'ofici de periodista». Jordi Borràs

"Feixisme persistent" és un treball periodístic exigent, fruit d'anys d'investigació sobre el terreny, que ofereix totes les eines per entendre l'ascens de l'extrema dreta a Itàlia, situant-la dins del marc europeu i en paral·lel amb l'auge a l'estat espanyol.
El llibre combina relats en primera persona com les peripècies del viatge amb el fotoperiodista Jordi Borràs al poble natal de Mussolini, Predappio, amb anàlisis i cròniques que retraten amb precisió la Itàlia que ha permès que emergís amb força la figura de Matteo Salvini: des del blanqueig del feixisme de l'era de Berlusconi fins a la responsabilitat del centreesquerra, la col·laboració del Moviment 5 Estrelles, el fenomen CasaPound, el terrorisme nazifeixista i el paper dels mitjans de comunicació.
Alba Sidera presenta un text de lectura ineludible davant l'augment global dels discursos d'odi contra les minories, la xenofòbia i el revisionisme històric.