ETHERIA [CAT]

ETHERIA [CAT]
Ficha Técnica
Editorial:
EDICIONES B
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-666-5810-2
EAN:
9788466658102
Páginas:
405
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

20,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

De Calavario a Roma, l’extraordinària odissea d’una intrèpida viatgera del segle iv
El darrer terç del segle iv és un període de canvis profunds. Els valors s’inverteixen i els perseguits es converteixen en perseguidors. El Senat romà està dividit i la permanència de l’estàtua de la Victòria és el símbol de l’enfrontament entre pagans i cristians.
En aquest escenari de fi d’una civilització, l’Etheria, una dona noble de la Gallaecia emparentada amb l’emperador Teodosi, emprèn un viatge a Terra Santa perseguint el seu somni. Durant el seu pas per Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino, Gerunda, Roma i altres ciutats, escriurà un diari per transmetre aquesta experiència a les seves deixebles.
Sovint, però, les coses no són com les havíem previst. L’aparició d’Irene d’Aveleda, una patrícia que, sota l’aparença de lluitar per una causa noble, cerca venjança, obligarà la pelegrina a prendre decisions insospitades i enfrontar-se a les seves pròpies contradiccions.
Dues dones capgiren els seus destins en aquest calidoscopi d’un temps en crisi. Un cant a la tolerància i l’amistat, a la capacitat de convertir el viatge en una experiència de vida. Perquè res no està escrit a les estrelles.
 

Otros libros del autor Ver todos

ETHERIA [CAS]
PRINCESA DE JADE, LA [BOLSILLO]
COCINERA, LA [BOLSILLO]
AMOR PROHIBIT
AMOR PROHIBIDO

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA