EN MIL I UNA NITS
A LA RECERCA DE LA TRADICIO ORAL DEL MARROC

EN MIL I UNA NITS
Ficha Técnica
Editorial:
BRAU, EDICIONS
Año de edición:
Materia
NARRATIVA-RELATOS DE VIAJES
ISBN:
978-84-96905-30-6
EAN:
9788496905306
Páginas:
340
Disponibilidad:
En stock
Colección:
ULYSSUS
Idioma:
CATALA

24,00 €
Comprar

Tahir Shah, fill i net de reconeguts escriptors de contes, decideix deixar la casa de Londres per establir-se a Casablanca, a la Casa del Califa, amb la seva família. S’instal·la al barri de Barraques, on els cafès, la vista sobre l’atlàntic o el cementiri seran alguns dels indrets per on desfilaran tota una sèrie de personatges que exemplifiquen els costums del Marroc i que enfrontaran la percepció de la vida
d’Occident amb la de l’Orient.
Tahir Sha, que sempre tindrà a la memòria el seu pare i els viatges d’infantesa que dugué a terme amb la seva família, recorre el Marroc en busca de, com ell mateix diu, la història que du dins el cor. La recerca dels contacontes i de la tradició oral el portarà a Marràqueix, a Fes, a Chefchaouen o el desert de Zagora amb la idea de fer una escola de rondallaires.
La seva prosa es caracteritza per la barreja d’intriga i crònica, i el seu punt de vista original, en la que combina la situació més compromesa amb l’humor més agut.

Tahir Shah s'instal·la al Marroc on la recerca dels contacontes i de la tradició oral el porta de Marràqueix, a Fes, passant pel desert de Zagora amb la idea de fer una escola de rondallaires.

Otros libros del autor Ver todos

MANSION DEL CALIFA, LA
IN SEARCH OF KING SOLOMON'S MINES

Otros libros de NARRATIVA-RELATOS DE VIAJES Ver todos

MAN BELONG MRS QUEEN
VIAJES. CRÓNICAS E IMPRESIONES
UN CAMARA EN EL DAKAR
TOKAJ-HEGYALJA
CITA EN FISTERRA