CUINA DEL PORC, LA

CUINA DEL PORC, LA
Ficha Técnica
Editorial:
PAGES EDITORS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-7935-752-8
EAN:
9788479357528
Páginas:
151
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Colección:
CATXIPANDA
Idioma:
CATALA

11,00 €
Comprar

CUINA DEL PORC, LA

La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA