CUINA DEL BACALLA, LA

CUINA DEL BACALLA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
PAGES EDITORS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-7935-664-4
EAN:
9788479356644
Páginas:
144
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

10,82 €
Comprar

CUINA DEL BACALLA, LA

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA