CUINA DEL 1714, LA

CUINA DEL 1714, LA
Ficha Técnica
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8330-801-1
EAN:
9788483308011
Páginas:
216
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

Descuento:

-5%

Antes:

19,80 €

Despues:

18,81 €
Comprar

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l'allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l'escudella i els macarrons.

Otros libros del autor Ver todos

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
-5%
ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
-5%
CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
-5%
POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
-5%
DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI
-5%

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
-5%
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
-5%
AHORRA CON JAMIE
-5%
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
-5%
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
-5%