CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA, LA

CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA, LA

FÀBREGA, JAUME

23,00 €
IVA incluido
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
2025
Materia:
Cocinas del Mundo
ISBN:
978-84-19474-82-7
EAN:
9788419474827
Páginas:
318
Idioma:
CATALA
Encuadernación:
RÚSTICA
Colección:
MILFULLS

Allioli de codony, panadons d'espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per l'autenticitat, l'ús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, ofereix una àmplia gamma de plats que reflecteixen la diversitat del seu entorn. Jaume Fàbrega, gastrònom de referència, ha reunit més d'un centenar de receptes que recullen des de la tradició dels productes de l'horta fins a la caça i els embotits pirinencs, sense oblidar les conserves ni les begudes. Amb aquest llibre podrem preparar plats d'una cuina tan variada com deliciosa i retre homenatge als productes del territori.

Otros libros de la zona de Lerida

Ver todos
  • EXCURSIONS PEL PREPIRINEU DEL SEGRE
    GUIU OLIVER, DAVID / ROVIRA I PIJUAN, OLGA
    XXIII PREMI VÈRTEX Just en el punt que el traçat del riu Segre s'orienta cap a migjorn, a l'altura de la Seu d'Urgell, a banda i banda s'hi aixeca fins a Oliana un conjunt de serres indòmites injustament ignorat per la gran majoria del món excursionista. Aquest llibre pretén fer-li justícia, esmenar aquest oblit i situar el Prepirineu del Segre en les agendes dels aficionats a ...
    En stock

    13,50 €

  • VALLBONA DE LES MONGES [1:15.000] -PIOLET
    Mapa molt detallat a escala 1:15.000 de 11 rutes per conèixer el terme municipal de Vallbona de les Monges:1. Ruta de les fonts, 2. Els orígens: Montesquiu, 3. Cabanes de volta, 4. Pagesia, 5. Boscos de Montblanquet, 6. Les tres viles, 7. La Sirolla. Sembrats i molins al vent, 8. Camí dels Hostals i Santuari del Tallat, 9. El Rodal de Rocallaura, 10. Camins de les serres (Socar...
    En stock

    9,00 €

  • SECANS DE LLEIDA 1:50.000 -PIOLET
    PIOLET,EDITORIAL
    Els secans de la plana de Lleida són conseqüència tant de les condicions climàtiques i orogràfiques de la zona, com de les activitats agrícoles i ramaderes que s'han realitzat de manera tradicional. Tot això ha propiciat un paisatge característic i una flora i una fauna única a nivell català. Tot i aquests valors naturals inqüestionables, el seu aparent paisatge àrid i pla han ...
    En stock

    10,00 €

  • CRIMS DE LA MEL, ELS
    COLL, PEP
    Una novel·la basada en un crim real al PallarsOnze anys després del gran èxit del true crime titulat Dos taüts negres i dos de blancs, Pep Coll ha escrit una novel·la a partir d’uns crims que van trastornar els pobles del voltant de Tremp a principis dels anys cinquanta. El treball de camp de l’autor i l’ofici literari li han permès aixecar una novel·la ...
    En stock

    22,50 €

  • CONGOST DE MONT-REBEI 1:20.000 -ALPINA
    El Congost de Mont-rebei és un monument natural impressionant, que s'ha d'haver vist almenys un cop a la vida. El fàcil accés fa que la seva visita sigui una passejada apta per a tots els públics tot i que cal recorre'l amb precaució. En el tram més engorjat, el camí està barrinat a la roca, unes desenes de metres per damunt de l'aigua.També són remarcables els dos trams de pas...
    En stock

    13,00 €

  • [CAT] ESGLÉSIES ROMÀNIQUES DE LA VALL DE BOÍ, LES
    PUIGFERRAT I OLIVA, CARLES / RIU-BARRERA, EDUARD
    Aquest llibre és la primera guia d?alta divulgació que s?ha escrit sobre les esglésies romàniques de la Vall de Boí, un dels conjunts monumentals medievals més rellevants d?Europa que, l?any 2000, va ser inclòs a la Llista del Patrimoni Mundial de la Unesco. El propòsit de la guia és fer que la visita a les esglésies de la vall sigui una vivència plaent i, alhora, culturalment ...
    En stock

    16,00 €

Otros artículos de... Cocinas del Mundo

Ver todos
  • JAPÓN
    SINGLETON HACHISU, NANCY
    Las más emblemáticas de Japón -sushi, ramen, tempura- son apreciadas en el mundo entero. Con está obra, Nancy Singleton Hachisu, se nos muestra los platos típicos y regionales de la cocina japonesa. ...
    En stock

    49,95 €

  • ESPECIAS, LAS
    TURNER, JACK
    Durante siglos, las especias suavizaban los ácidos vinos, enmascaraban el hedor de los cadáveres y se usaban como afrodisíacos en las noches de bodas. Eran imprescindibles en la cocina, la medicina y el culto religioso; y, dada su escasez, símbolos de riqueza y poder: tanto en Oriente como en Occidente llegaron a valer más que los metales preciosos. Por ello, durante todo el me...
    En stock

    25,00 €

  • RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMÍLIA
    KALLE, MYRTO
    La millor recepta perquè els nostres fills mengin bé és obrir-los les portes a la cuina! Per això, Myrto Kalle ens convida a arromangar-nos amb un recull de receptes fàcils, divertides i saludables que convertirà els més petits de casa en xefs. Il·lustracions per pintar, laberints, diferències, retallables... Amb aquest llibre interactiu la canalla s'implicaran en la preparació...
    En stock

    22,90 €

  • MI COCINA PORTUGUESA
    AVILLEZ, JOSÉ
    El libro de la cocina tradicional portuguesa de la mano de José Avillez, considerado como el mejor chef de Portugal. Sumérgete en un viaje culinario por Portugal, un país con una historia rica y diversa que ha dejado una huella única en la gastronomía mundial. Desde la influencia de los pueblos celtas hasta la expansión marítima del siglo XV, la cocina portuguesa se ha enriquec...
    En stock

    29,90 €

  • RECETAS ASIÁTICAS EN UN PIS PAS
    Te presentamos 100 recetas, llegadas directamente de Asia, ¡para realizar en un plis plas! ¿Te apetece demostrar tu creatividad culinaria, pero no tienes tiempo para descifrar recetas con 25 líneas de texto? ¿Te encantaría saborear un buen ramen o un pho reconstituyente, pero no tienes ni idea de cómo prepararlos? ¿Sueñas con una velada asiática, pero la idea de pasarte más de...
    En stock

    22,90 €

  • ATLAS DE COCINA
    RIERA, LUCAS
    Este libro tiene tres importantes objetivos: aprender a cocinar, hacer una actividad divertida en familia y conocer lo que comen otros niños y niñas de todo el mundo. Cada receta está explicada paso a paso para que no te equivoques y contiene también algún consejo para que puedas incorporar a cada plato tu propio estilo. ...
    En stock

    18,90 €

Otros libros del autor

Ver todos
  • CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    A qui no li agraden les patates? Podem dir que és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món. I també un dels que permeten més preparacions: simplement aixafades o en forma de puré, en amanides, fregides, bullides i combinades amb verdures o llegums, guisades i estofades amb peix o tota mena de carns, fetes al forn, al vapor o amb la fregidora d'aire. Hi ha mil i una...
    En stock

    25,50 €

  • ROSTITS, ELS
    FÀBREGA, JAUME
    Teniu a les mans el primer llibre mai publicat sobre els rostits en totes les seves accepcions, procedents de tots els Països Catalans. Des dels exquisits rostits a la cassola, la gran aportació de la cuina catalana, fins als rostits al forn i a la brasa. Del rostit de Festa Major a les costelles a la brasa, del peix al forn a les verdures a la brasa o al forn, tot un món de sa...
    En stock

    25,50 €

  • ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n'han dit els principals autors de la nostra literatura. Teniu, doncs, a les vostres mans l'essència de la nostra...
    En stock

    16,50 €

  • CONSERVES CASOLANES
    FÀBREGA, JAUME
    Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es salaven els bolets i es deshidrataven les fruites. A l’hivern es matava el porc i es feien els embotits. Amb el segar i el batre s’encetaven les llo...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CUINA DEL BARROC, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d'història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l'amorós xup-xup, una que mai no hauríem d'oblidar. Una cuina sana,...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €