CUINA ANTIGA, LA
IBERS, GRECS I ROMANS. ELS PRIMERS PLATS DE LA NOSTRA MEMORIA GUSTATIVA, PER MENJAR AVUI

CUINA ANTIGA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8330-959-9
EAN:
9788483309599
Páginas:
208
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

20,00 €
Comprar

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adaptacions als ingredients d'avui.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA