CUINA ANTIGA, LA
IBERS, GRECS I ROMANS. ELS PRIMERS PLATS DE LA NOSTRA MEMORIA GUSTATIVA, PER MENJAR AVUI

CUINA ANTIGA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8330-959-9
EAN:
9788483309599
Páginas:
208
Idioma:
CATALA

20,00 €
En stock
Comprar

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adaptacions als ingredients d'avui.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
COCINA CATALANA [CAS]
CUINA CATALANA [CAT]