CAMBRILS ESPAIS PER A LA CALMA
ESPAIS PER LA CALMA

CAMBRILS ESPAIS PER A LA CALMA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
FOTOGRAFIA
ISBN:
978-84-96639-43-0
EAN:
9788496639430
Páginas:
148
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Idioma:
CATALA

18,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

arquitectura modernista, per posar dos exemples que han esdevingut universals i que han despertat l’interès de milers d’éssers humans.
Però de ben segur que el llibre que teniu entre les mans, d’entrada, us pot sorprendre, ja que no hi trobareu res d’espectacular però sí de singular i subtil, tan singular i subtil que a l’hora de plantejar-nos la seva edició hem dubtat molt per establir quina forma donar-li.
La intenció no era editar un llibre per exaltar les excel·lències de Cambrils a la manera d’un opuscle publicitari o de promoció, sinó donar forma a un treball que vol fer palesa la realitat d’un Cambrils que ha sabut evolucionar transformant-se en la ciutat turística i moderna que és avui. Cambrils ho ha fet d’una manera intel·ligent, ja que ha sabut adaptar-se als temps actuals sense perdre un aspecte bàsic i fonamental per a la qualitat de vida de les persones que hi viuen: els espais per a la calma, aquells espais on hom es pot fusionar amb la natura i gaudir d’una placidesa que es fa molt difícil d’explicar si no s’experimenta.
I per aconseguir el nostre propòsit enteníem que els autors no podien viure a Cambrils, ja que, al nostre parer, difícilment se sentirien fascinats per allò que els resulta quotidià. Per tant, vam optar per cercar autors forans, però alhora propers, per poder entendre el tarannà cambrilenc.
Creiem que hem aconseguit el repte: en primer lloc, encarregant les imatges a un fotògraf com Rafael Lopez-Monné que per sobre de tot sap fotografiar sensacions i que, amb la seva visió singular, ens fa descobrir les petites meravelles que ens envolten i, en segon lloc, encarregant un text que ens descrivís la màgia de tots els racons a una poeta, ja que qui millor que un poeta ens pot fer aflorar els sentiments mes íntims? Roser Guasch transforma la seva ploma de poeta en vareta màgica i ens endinsa amb la seva Carta de paisatge dins d’aquests espais per a la calma fascinants de Cambrils.

Otros libros de FOTOGRAFIA Ver todos

SEVILLA. PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD
PIRINEUS DE CAP A CAP, ELS
ASIA'S LEGENDARY HOTELS
AFRICAN WILDLIFE EXPOSED
ITALY IN 80 WONDERS