BRUGES I GANT RESPONSABLE [CAT]

BRUGES I GANT RESPONSABLE [CAT]
Ficha Técnica
Editorial:
ALHENA MEDIA
Año de edición:
Materia
GUIAS TURISTICAS
ISBN:
978-84-16395-54-5
EAN:
9788416395545
Páginas:
174
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Colección:
TURISME RESPONSABLE [CAT]
Idioma:
CATALA

12,50 €
Comprar

Bruges i Gant han format part d’una manera molt activa de l’esdevenir d’Europa, encara que actualment el seu pes administratiu ha estat relegat per la capital, Brussel·les, principal nexe de comunicacions del país.

Ambdues ciutats han manifestat, des de sempre, un interès especial per perdurar en el temps, implementant polítiques de sostenibilitat i respecte pel seu entorn, com es pot percebre del cinturó verd que envolta Bruges o de la infinitat de parcs d’ambdues ciutats. Entre les pràctiques promogudes per la ciutat estan: evitar l’ús de pesticides a les zones verdes; utilitzar formigó orgànic en la restauració dels murs dels canals perquè hi creixi la vegetació, l’ús de productes provinents del comerç just en les seves recepcions o serveis públics... L’interès de Gant per un turisme responsable queda patent ja en la presència d’hotels, restaurants, botigues, mercats i monuments responsables destacats en la seva web turística.

Bruges i Gant han format part d'una manera molt activa de l'esdevenir d'Europa, encara que actualment el seu pes administratiu ha estat relegat per la capital, Brussel·les, principal nexe de comunicacions del país.

Ambdues ciutats han manifestat, des de sempre, un interès especial per perdurar en el temps, implementant polítiques de sostenibilitat i respecte pel seu entorn, com es pot percebre del cinturó verd que envolta Bruges o de la infinitat de parcs d'ambdues ciutats. Entre les pràctiques promogudes per la ciutat estan: evitar l'ús de pesticides a les zones verdes; utilitzar formigó orgànic en la restauració dels murs dels canals perquè hi creixi la vegetació, l'ús de productes provinents del comerç just en les seves recepcions o serveis públics... L'interès de Gant per un turisme responsable queda patent ja en la presència d'hotels, restaurants, botigues, mercats i monuments responsables destacats en la seva web turística.

Otros libros del autor Ver todos

14. TERRES DE L'EBRE. GUIA TURÍSTICA -AZIMUT TURISME
17. GARROTXA -ELS CAMINS DE L'ALBA -ALPINA
2. SORTIDES AMB FAMILIA -A QUATRE PASSES DE BARCELONA
NUEVA YORK RESPONSABLE
NOVA YORK RESPONSABLE [CAT]

Otros libros de GUIAS TURISTICAS Ver todos

GEORGIA- MOON
GARY & NUALA'S GUIDE TO LAS VEGAS AND BEYOND
MADRID. INSOLITA Y SECRETA -JONGLEZ
CHIANG MAI & NORTHERN THAILAND -FOCUS FOOTPRINT
13. MARESME -AZIMUT COMARCAL SENDERISME

Otros clientes también compraron

AUSTRALIA -GEOPLANETA -LONELY PLANET
ESLOVENIA -GEOPLANETA -LONELY PLANET
COSTA RICA -GEOPLANETA -LONELY PLANET
ARGENTINA Y URUGUAY -GEOPLANETA -LONELY PLANET
GUATEMALA -GEOPLANETA -LONELY PLANET