BOLETS DELS PAISOS CATALANS I ELS SEUS NOMS POPULARS
ELS MILLORS COMESTIBLES I ELS MÉS VERINOSOS

BOLETS DELS PAISOS CATALANS I ELS SEUS NOMS POPULARS
Ficha Técnica
Editorial:
BRAU, EDICIONS
Año de edición:
Materia
NATURALEZA-MICOLOGIA
ISBN:
978-84-96905-98-6
EAN:
9788496905986
Páginas:
509
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

39,50 €
Comprar

La diversitat de bolets als Països Catalans és extraordinària, fruit d'una gran varietat d'hàbitats i d'una climatologia adequada. Aquest llibre introdueix el lector en aquesta immensa diversitat, amb la representació fotogràfica de 390 espècies, per a les quals es proporciona també una descripció de la seva morfologia, dels hàbitats on viuen, de la seva comestibilitat i de les possibles confusions amb d'altres bolets, sobretot els tòxics. També es comenten 375 espècies i varietats més, d'interès secundari. La seqüència d'aparició dels bolets en el llibre segueix un ordre taxonòmic, i la inclusió de representacions esquemàtiques dels gèneres a la part introductòria en facilita la identificació. A la introducció també s'exposen nocions bàsiques sobre la biologia, l'ecologia, la taxonomia, la toxicologia i els hàbitats dels bolets.
Per a cada espècie s'indica el nom científic i els principals noms populars emprats als Països Catalans, i, si no se'n coneix cap, se'n proposen de nous. En total es recullen més de 1.200 noms populars de bolets, tots ells revisats per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).
En definitiva, es tracta d'una guia de camp indispensable per a qualsevol naturalista o boletaire que vulgui aprofundir en el coneixement dels bolets que es troben a casa nostra, amb informacions úniques absents a d'altres obres.

Otros libros de NATURALEZA-MICOLOGIA Ver todos

SECRET MES BEN GUARDAT, EL
SETAS -GUIAS DE CAMPO DE ARAGON PRAMES
SETAS Y HONGOS
MILLORS RUTES PER TROBAR BOLETS, LES
GUÍA DE SETAS [KIT DEL RECOLECTOR]