BARCELONA A PEU DE PORC
UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT

BARCELONA A PEU DE PORC
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
GUIAS RESTAURANTES
ISBN:
978-84-9034-628-0
EAN:
9788490346280
Páginas:
144
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

12,70 €
Comprar

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars -cases de menjars, bars i bodegues- que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc!

Otros libros de GUIAS RESTAURANTES Ver todos

MEJORES RUTAS POR LOS VIÑEDOS DE ESPAÑA, LAS
GUIDE PACA MONACO ET CORSE -GAULT & MILLAU
PARIS GOURMET, THE
LONDON'S SECRETS: PUBS & BARS
PUBS & INNS OF ENGLAND & WALES -ALSTAIR SAWDAY'S

Otros clientes también compraron

GUIA DE VIES VERDES I CAMINS NATURALS -SUA