AVENTURES DEL BON SOLDAT SVEJK, LES

AVENTURES DEL BON SOLDAT SVEJK, LES
Ficha Técnica
Editorial:
GALAXIA GUTENBERG
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-15863-57-1
EAN:
9788415863571
Páginas:
816
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

23,00 €
Comprar

«Una gran època demana grans homes. Hi ha herois desconeguts i obscurs, privats de la fama i de la glòria històriques d’un Napoleó. [...] Avui mateix podríeu trobar, pels carrers de Praga un home desendreçat que no s’adona de la importància que té per la història de la magna època moderna. [...] Si li preguntéssiu com es diu, us contestaria amb senzillesa i modèstia: “Sóc en Švejk...”». Així comença una de les novel·les més hilarants i subversives de la literatura universal: Les aventures del bon soldat Švejk.

Hereu de Cervantes, Rabelais, Fielding o Sterne, en la segona dècada del segle XX l’escriptor txec Jaroslav Hašek va donar vida a l’entranyable i humil soldat Švejk, enrolat a les files de l’exèrcit austrohongarès durant la Primera Guerra Mundial. Les divertidíssimes i sorprenents aventures d’aquest simpàtic murri modern, estúpid i savi alhora, menyspreat pels estaments militars –«la comissió em va declarar oficialment idiota. Sóc un idiota oficial.», arriba a declarar el mateix Švejk–, constitueixen un manifest antibel·licista de primer ordre, una proclama satírica i irreverent contra la futilitat i el sense sentit de la guerra narrada des de l’òptica d’un idiota genial.

'Una gran època demana grans homes. Hi ha herois desconeguts i obscurs, privats de la fama i de la glòria històriques d'un Napoleó. [...] Avui mateix podríeu trobar, pels carrers de Praga un home desendreçat que no s'adona de la importància que té per la història de la magna época moderna. [...] Si li preguntéssiu com es diu, us contestaría amb senzillesa i modèstia: 'Sóc en ?vejk...''. Així comença una de les novel·les més hilarants i subversives de la literatura universal: Les aventures del bon soldat ?vejk. Hereu de Cervantes, Rabelais, Fielding o Sterne, en la segona dècada del segle XX l'escriptor txec Jaroslav Ha?ek va donar vida a l'entranyable i humil soldat ?vejk, enrolat a les files de l'exèrcit austrohongarès durant la Primera Guerra Mundial. Les divertidíssimes i sorprenents aventures d'aquest simpàtic murri modern, estúpid i savi alhora, menyspreat pels estaments militars -'la comissió em va declarar oficialment idiota. Sóc un idiota oficial.', arriba a declarar el mateix ?vejk-, constitueixen un manifest antibel·licista de primer ordre, una proclama satírica i irreverent contra la futilitat i el sense sentit de la guerra narrada des de l'òptica d'un idiota genial.

Otros libros del autor Ver todos

AVENTURAS DEL BUEN SOLDADO SVEJK, LAS
DESTINOS DEL BUEN SOLDADO SVEJK DURANTE LA GUERRA MUNDIAL, LOS
AVENTURAS DEL BUEN SOLDADO SVEJK, LAS
AVENTURAS DEL BUEN SOLDADO SVEJK, LAS [BOLSILLO]
AVENTURAS DEL BUEN SOLDADO SVEJK, LAS

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA