ART FRANCÈS DE LA GUERRA, L'

ART FRANCÈS DE LA GUERRA, L'
Ficha Técnica
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-84-297-6971-5
EAN:
9788429769715
Páginas:
574
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Colección:
EL BALANCI
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

23,00 €
Comprar

Aquest llibre és una magnífica reflexió, moderna i lúcida, sobre la violència, la identitat, la brutalitat i la banalitat del present.

Un jove desvagat i en plena crisi personal coneix un bon dia Victorien Salagnon, un ex militar, ja jubilat, que es dedica a pintar. Ell, que ha viscut tots els conflictes armats que han sacsejat França des de la Segona Guerra Mundial, farà de mestre de dibuix del jove. A mesura que la seva amistat s’estreny, Salagnon evoca els seus records —la Resistència, la Indoxina, Algèria—, i el jove descobreix una herència feixuga i canviant, amb conquestes absurdes i heroismes fracassats, que ha conduït a un present de confusió. L’art francès de la guerra és una magnífica reflexió, moderna i lúcida, sobre la violència, la identitat, la brutalitat i la banalitat del present. Una interrogació sobre les mentides amb què s’escriu la història, una porta oberta a examinar a fons el món contemporani per intentar trobar petites escletxes de veritat.

Un jove desvagat i en plena crisi personal coneix un bon dia Victorien Salagnon, un ex militar, ja jubilat, que es dedica a pintar. Ell, que ha viscut tots els conflictes armats que han sacsejat França des de la Segona Guerra Mundial, farà de mestre de dibuix del jove.A mesura que la seva amistat s'estreny, Salagnon evoca els seus records -la Resistència, la Indoxina, Algèria-, i el jove descobreix una herència feixuga i canviant, amb conquestes absurdes i heroismes fracassats, que ha conduït a un present de confusió.L'art francès de la guerra és una magnífica reflexió, moderna i lúcida, sobre la violència, la identitat, la brutalitat i la banalitat del present. Una interrogació sobre les mentides amb què s'escriu la història, una porta oberta a examinar a fons el món contemporani per intentar trobar petites escletxes de veritat. «No es pot ensenyar impunement la llibertat, la igualtat i la fraternitat a persones a les quals se'ls neguen.» Alexis Jenni«Una novel·la naturalista pel seu mètode, musculada per l'estil, que s'eleva com un cant.» Patrick Rambaud, Le Monde.«Un llibre magnífic.» Marc Lambron, Le Point 

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

SOLEDAD DE LA COMPASIÓN, LA
REVUELTA DEL PUEBLO CUCARACHA, LA
TIERRA DE BRUMAS
NW LONDON
MUNTANYA DE LES RELÍQUIES, LA