ANECDOTARI. DRAKCELONA CIUTAT DE DRACS -AROLA

ANECDOTARI. DRAKCELONA CIUTAT DE DRACS -AROLA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
NARRATIVA-CRONICAS
ISBN:
978-84-942403-9-3
EAN:
9788494240393
Páginas:
133
Idioma:
CATALA

14,00 €
En stock
Comprar

Durant gairebé una decada, des que vaig abandonar les muntanyes per instal·lar-me a la vora del mar, una considerable part del meu temps ha estat ocupada per la peculiar activitat de caçar i capturar dracs a Barcelona.
Avui, el drac, ha acabat convertint-se en tot un emblema de la Ciutat Comtal. Únic, aquest, diferent i omnipresent. Els resultats d’aquesta ingent labor, han acabat sota l’empara de Drakcelona, l’encuny que, a la manera d’una consigna, circula entre els admiradors del drac, l’ésser mitologic per excel·lencia
Ara tinc l’oportunitat d’oferir, a tots els seguidors de Drakcelona, algunes de les millors vivencies amb les quals he gaudit, mentre buscava i capturava a aquestes besties que, des de la nit dels temps, van arribar i van fer seva la ciutat.
Són instants i situacions, en general, molt divertides, curioses i, de vegades, un punt misterioses o incomprensibles. I, per aixo, he pensat que aquest nou projecte, havia de ser anomenat Anecdotari. L’Anecdotari de Drakcelona.
Els relats que aquí es recullen són, tan sols, una petita mostra, escarida, divertida i seductora del que pot succeir quan es cacen dracs. Amb ella em plau convertir-te a tu, lector, en complice d’aquesta fantastica aventura.
Gaudeix, doncs, d’aquest Anecdotari, sense més pretensions, perque “La simplicitat ho fa tot magnífic.” I arrencar un simple somriure dels teus llavis ja haura estat quelcom de grandiós.

Otros libros del autor Ver todos

ANECDOTARIO. DRAKCELONA CIUDAD DE DRAGONES -AROLA
DRAKCELONA, URBS DRACONES -AROLA
DRAKCELONA - CIUDAD DE DRAGONES -AROLA
DRAKCELONA - CIUTAT DE DRACS -AROLA

Otros libros de NARRATIVA-CRONICAS Ver todos

HOMBRES ELEGANTES
TOTES LES BÈSTIES PETITES I GROSSES
ILIADA EN MAILLOT, LA
HOMES ELEGANTS
LISTA DE LOCOS Y OTROS ALFABETOS