A CASA
BREU HISTORIA DE LA VIDA PRIVADA

A CASA
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
NARRATIVA-CRONICAS
ISBN:
978-84-8264-207-9
EAN:
9788482642079
Páginas:
640
Encuadernación:
Rústica
Colección:
ALES ESTESES, LES
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

25,00 €
En stock
Comprar

Després d'haver recorregut desenes de països pels continents europeu, africà i americà, el controvertit autor de Breu història de gairebé tot emprèn un fascinant viatge... per l'interior de casa seva. I ho fa amb la ment oberta i la curiositat com a bandera, tot fent petites descobertes que expliquen qui som, d'on venim i quin ha estat el llarg recorregut que hem fet per viure com vivim. En aquesta petita història de la vida domèstica, Bill Bryson es pregunta quan i per què es va inventar la xemeneia, o bé per quin motiu a algú se li va acudir de fer forquilles amb quatre  puntes, i encara més: sabíeu que la llum que desprèn una nevera moderna és superior a la que podia il·luminar tota una casa fa tan sols dos-cents anys? Fins i tot els objectes més quotidians i aparentment insignificants tenen la seva pròpia història. I, a parer de Bill Bryson, aquesta és l'autèntica història que ha fet evolucionar l'ésser humà des de la prehistòria fins als nostres dies. No us perdeu ni un sol detall del que en aquest llibre s'explica, perquè no us deixarà de sorprendre tot el que desconeixem sobre el que tenim més a l'abast

Després d'haver recorregut desenes de països pels continents europeu, africà i americà, el controvertit autor de Breu història de gairebé tot emprèn un fascinant viatge... per l'interior de casa seva. I ho fa amb la ment oberta i la curiositat com a bandera, tot fent petites descobertes que expliquen qui som, d'on venim i quin ha estat el llarg recorregut que hem fet per viure com vivim.

En aquesta petita història de la vida domèstica, Bill Bryson es pregunta quan i per què es va inventar la xemeneia, o bé per quin motiu a algú se li va acudir de fer forquilles amb quatre puntes, i encara més: sabíeu que la llum que desprèn una nevera moderna és superior a la que podia il·luminar tota una casa fa tan sols dos-cents anys?

Fins i tot els objectes més quotidians i aparentment insignificants tenen la seva pròpia història. I, a parer de Bill Bryson, aquesta és l'autèntica història que ha fet evolucionar l'ésser humà des de la prehistòria fins als nostres dies.

No us perdeu ni un sol detall del que en aquest llibre s'explica, perquè no us deixarà de sorprendre tot el que desconeixem sobre el que tenim més a l'abast.

Otros libros del autor Ver todos

EN CASA [BOLSILLO]
UNA MUY BREVE HISTORIA DE CASI TODO
UNA BREVE HISTORIA DE CASI TODO
AVENTURAS Y DESVENTURAS DEL CHICO CENTELLA
BILL BRYSON'S AFRICAN DIARY

Otros libros de NARRATIVA-CRONICAS Ver todos

SIS NITS D'AGOST
VANIDAD DE LA CABALLERÍA, LA
SECRETS DELS CARRERS DE BARCELONA, ELS [BUTXACA]
HUELGA DE LA CANADIENSE, LA
PATRIARCADO DEL OSITO TEDDY, EL