75 CONSELLS SOBREVIURE ALAS EXTRAES CAT
(AMB ENGANXINES)

75 CONSELLS SOBREVIURE ALAS EXTRAES CAT
Ficha Técnica
Editorial:
ALFAGUARA
Año de edición:
ISBN:
978-84-204-1738-7
EAN:
9788420417387
Páginas:
288
También en formato:
ebook
Idioma:
CASTELLA

15,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

"Quan els teus pares et "convencen" perquè t'apuntis a una extraescolar, la vida pot ser força penosa.
El problema és que tots els pares del món (fins i tot els milionaris) estan convençuts que les seves vides són molt més dures que les nostres.
Es pensen que és facilíííííííííííííííííííssim sobreviure a cinquanta mil hores de classe fent veure que escoltes el professor i no adormir-te, o sense que t'enxampin xerrant; o que és tan senzill no matar-te en les acrobàcies que t'obliguen a fer a gimnàs (ai, perdó, Educació Física), o pitjor encara: sobreviure a l'hora del pati, als populars, als milions d'exàmens, a tenir un mòbil marca-no-t'hi-fixis, a la gasòfia del menjador...
Com que els teus pares pensen que és súper senzill i mai no en tenen prou, pretenen que en acabar les classe t'apuntis a una extraescolar!!!
Tu mires d'explicar-los que l'única extraescolar que vols fer és estirar-te al sofà amb el mòbil, la tablet i la tele, però ells se les saben totes per ser molt però molt convincents."

Si els teus pares tenen un atac de "ganes irresistibles que facis alguna cosa útil" i s'encaparren a apuntar-te a una extraescolar... Ràpid, obre aquest llibre. No tens temps per perdre!!!
Dins hi ha un munt de consells i trucs perquè no t'enganyin i acabis en un rotllo o, encara pitjor, en una de les que posen deures per a casa.

Otros libros del autor Ver todos

75 CONSEJOS SOBREVIVIR A LAS EXTRAESCOLA