2019 GUIA DE RESTAURANTS I HOTELS DE CATALUNYA -ELECCIÓ GOURMAND -AROLA
ANDORRA I ALTRES LLOCS D'INTERÈS

2019 GUIA DE RESTAURANTS I HOTELS DE CATALUNYA -ELECCIÓ GOURMAND -AROLA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
GUIAS RESTAURANTES
ISBN:
978-84-949508-6-5
EAN:
9788494950865
Páginas:
320
Idioma:
CATALA

20,00 €
En stock
Comprar

Ja tenim una nova edició -vint-i-vuit- de la Guia Elecció Gourmand, la corres­ponent a l'any 2019. Des de l'any 1992 es publica anualment, per iniciativa de l'Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística, sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú, i, des del 2008, amb l'edició d'Arola Editors.
La Guia continua tenint el mateix objectiu: publicar un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar. I des de l'edició de 1997 s'inclouen també una selecció acurada de restaurants i d'hotels d'altres llocs d'interès gastronòmic i turístic de la resta d'Espanya i de les zones més turístiques de França, Mònaco i Alemanya. En total, aquest volum aporta informació d'uns 600 establiments que interessen al gourmand.
Els restaurants d'Andorra i Catalunya s'han puntuat sobre 10, després fer-ne la corresponent visita, així com les opinions que ens remeten els lectors. PQ (Pendent de Qualificació) s'aplica si, per canvi de xef o recent inauguració, l'establiment no s'ha pogut visitar abans de tancar l'edició.
El criteri fonamental de la valoració establerta en aquesta edició de la guia és el següent: cuina, màxim 6 punts (producte, elaboració, maridatge de sabors, creativitat, textures, presentació i relació qualitat/preu); celler, decoració, marc, servei i detalls, màxim 4 punts. La màxima puntuació, doncs, és de 10 punts. La guia només inclou els que assoleixen 5 o més punts.
En el cas dels hotels, s'indica la categoria, expressada en estrelles, que els ha estat atorgada per l'Administració.
En l'estructura de la guia s'ha seguit el criteri alfabètic, amb preferència, en el cas dels restaurants i dels hotels, per les puntuacions més altes i les categories dels respectius establiments seleccionats.
Els preus que s'esmenten són orientatius i sempre s'expressen en euros. En els hotels s'indica el preu de l'habitació doble, només dormir. Quan s'indiquen dos preus, el primer es refereix a la temporada més baixa i el segon a la més alta, tot i que entre tots dos hi poden haver preus intermedis.
Des d'aquí, donem les gràcies a tots els que han fet possible la seva realització.

Otros libros de GUIAS RESTAURANTES Ver todos

2019 NEW YORK -GUIA ROJA MICHELIN
2020 ESPAÑA/PORTUGAL/ANDORRA -GUIA ROJA MICHELIN
2019 LONDON GUIA ROJA -MICHELIN
2019 ITALIA GUIA ROJA -MICHELIN
2019 GREAT BRITAIN, IRELAND -GUIA ROJA MICHELIN