AULA ALTAÏR

En col·laboració amb l'Obrador d'Històries

CLUB DE LECTURA

Altaïr i l'Obrador d'Històries et proposem tres sessions de club de lectura on ens endinsarem en tres fantàstics llibres! Al llarg d'una hora i mitja, amb el guiatge de l'escriptora Anna Pascual, comentarem aquestes tres obres imprescindibles:

Dilluns 17 d'octubre (18:30h - 20h) - 'Tothom hauria de ser feminista / Estimada Ijeawele: manifest feminista / Sobre el perill dels tòpics' (Fanbooks) de Chimamanda Ngozi Adichie.

Dilluns 14 de novembre (18:30h - 20h) - 'El Déu de les coses petites' (Anagrama) d'Arundathi Roy.

Dilluns 12 de desembre (18:30h - 20h) - 'Paradisos oceànics' (Rata Books) d'Aurora Bertrana.

La inscripció a les sessions és gratuïta, només cal que envieu un correu electrònic a forum@altair.es fent-nos saber que hi voleu participar i us confirarem la vostra plaça!

A més, si compreu el llibre de cada sessió a Altaïr, tindreu un 5% de descompte si mostreu el correu on us confirmarem la vostra plaça al club de lectura. Les sessions tindran lloc a la planta inferior de la llibreria.

 • TOTHOM HAURIA DE SER FEMINISTA / ESTIMADA IJEAWELE: MANIFEST FEMINISTA / SOBRE EL PERILL DELS TÒPICS
  NGOZI ADICHIE, CHIMAMANDA
  Aquest volum recull els tres assaigs mes coneguts de l'escriptora nigeriana. Tothom hauria de ser feminista es un text iconic que va consagrar l'entrada del feminisme a la cultura de masses, i es llibre de text obligatori a tots els instituts de Suecia. Estimada Ijeawele, escrit com una carta a una amiga, es un decaleg imprescindible per educar les noves generacions en el femin...
  En stock

  14,90 €

 • DÉU DE LES COSES PETITES, EL
  ROY, ARUNDHATI
  Aquesta es la història de tres generacions d?una familia de la regió de Kerala, al sud de l?Índia, que es dispersa per tot el món i es retroba a la terra natal. Una història que és moltes històries. La de la nena anglesa Sophie Mol, que es va ofegar en un riu i va marcar amb la seva mort accidental les vides de les persones implicades. La de dos bessons ?Estha i Rahel?, que van...
  En stock

  19,90 €

 • PARADISOS OCEÀNICS
  BERTRANA, AURORA
  Aurora Bertrana, amb les seves paraules, va fer el món més petit. La Polinèsia era un indret remot, perdut, inimaginable, fins que ella hi va estar. Fins que aquesta periodista va salpar a Papeete i va començar a enviar les seves cròniques d'Oceania cap a Espanya. Va ser a finals de la dècada de 1920. Bertrana, de trenta-quatre anys, va arribar a aquell indret exòtic, absolutam...
  En stock

  22,00 €

CURS VIRTUAL DE NARRATIVA DE VIATGES

Al curs 'Hi ha llocs que deixen empremta', impartit per l'escriptora Assum Guardiola, aprendrem els conceptes narratius i les tècniques literàries per narrar un viatge i escriure'n una crònica. El curs consistirà de quatre sessions teòriques i tres exercicis valorats de manera individual, a més de les aportacions grupals. 

L'objectiu és ensenyar com escriure de manera literària unes vacances, un viatge o una excursió; aprendre a dir i mostrar, a copsar els detalls reveladors, a descriure amb els cinc sentits, a trobar una veu narrativa pròpia... tot enfocat a escriure textos que més endavant ens facin reviure els paisatges i els racons de món visitats. Transforma en relat els teus viatges inoblidables!

Calendari de sessions: dijosu 13 d'octubre, dijous 27 d'octubre, dijous 10 de novembre i dijous 24 de novembre

Hora: de 17h a 19h

Preu: 110€

Si us voleu inscriure al curs, escriviu-nos a forum@altair.es i us posarem en contacte amb l'Obrador d'Històries. Ells us facilitaran tota la informació necessària de cara a l'inici del curs i el pagament d'aquest!