17 Resultados
PAGES EDITORS Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • CUINEM EN FAMÍLIA
    VILELLA, JOSEP / CLARIANA, ANNA
    Cuinem en família és un llibre que us vol engrescar a compartir amb els fills una estona divertida i distesa davant dels fogons. Una selecció dels millors xefs d'Europa us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats ?estrella?, mantenint tot l'esperit de la recepta original, i expliquen pas a pas tot el procés, diferenciant les tasques de grans i petits per aconseguir ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • VINS DEL PLA DE BAGES, ELS
    PELEGRÍN ROCAMORA, JOSEP / TRILLA REIG, MARC
    El Bages és un territori amb moltes riqueses, culturals, arquitectòniques, paisatgístiques i també terra de vins. Així ho demostra el seu passat, però sobretot el seu present i el seu futur. Més de 1.000 anys d'història vitivinícola ens mostren la importància que el vi tenia entre els nostres avantpassats, persones que ens han llegat un paisatge, unes varietats de raïm i una ma...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    30,00 €

  • NOVA CUINA DE BALAGUER, LA
    JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC
    En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió de dos joves cuiners que a ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • DOLÇA TRADICIONAL, LA CUINA
    COGUL,ALBERT
    La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir, d'avui i de sempre, explicades amb ànim didàctic i pensades per emprar tècniques actuals molt accessibles, a l'abast tant del cuiner professional com de l'aficionat o de la mestressa de casa. Alterna fórmules autòctones catalanes amb altres d'origen més exòtic. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • PEUS DE PORC, LA CUINA DELS
    COGUL,ALBERT
    La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les extremitats de l'animal del qual s'aprofita tot. Plats tradicionals i creacions innovadores del propi autor, amb alguns tocs exòtics. Un receptari que farà les delícies dels nombrosos addictes a una menja tan delicada. Un llibre per "tocar de peus al plat". ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • CUINA DELS BOLETS, LA
    COGUL, ALBERT / MANGUES FO, AGUSTI
    La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fòrmules clàssiques de sempre. L'original d'aquest llibre l'hem trobat en el fet que està escrit a quatre mans per dos autèntics especialistes: l'un, de la recol·lecció i tria de bolets i l'altre, de la preparació entre els fogons. A més, Albert Cogul hi ha introduït una colla de receptes originals de la seva manera de treball...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • RECEPTES PERILLOSES
    STAIKOS, ANDREA
    Jugant amb el títol de l'obra del francès Chordelos de Laclos, Les amistats perilloses, la novel·la presenta un peculiar triangle amoròs que té com a fil conductor el plaer de la bona cuina. A les Receptes perilloses, Staikos, un veritable apassionat de la gastronomia, ens mostra la Grècia culinària, plena de bon gust i de passió mediterrània, dins del joc de l'amor, la seducci...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • CUINA CATALANA CONTEMPORÀNIA
    RUBIES, JOAN ANTONI
    Cuina catalana contemporània aplega un conjunt de receptes que traspuen l'estil personal del xef Joan Antoni Rúbies, a cavall entre el classicisme i l'avantguarda, amanides amb tocs mestissos, tan pràctics per al professional de la restauració com per al particular amb inquietuds de superació als fogons de casa. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells formen part d'aquest repertori típicament surrealista que són els plats de "mar i muntanya", els més originals que ha produït la cuina catalana i base de la creativitat de cuiners universals com Ferran Adrià. A més, Dalí incorpora a la seva obra nombrosos elements ico...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • TEQUILA
    MURIA, JOSE M.
    El llibre narra des de la naturalesa del tequila, el seu procediment, els diferents tipus, els usos i la fabricació fins a l'organització dels fabricants de tequila i les seves arrels mexicanes. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    7,50 €

  • PASSIÓ PER LA CUINA
    Passió per la cuina aplega un centenar de receptes de cuiners lleidatans del segle XXI, una mostra de les seves capacitats i del seu talent inqüestionable, la carta de presentació de les noves tendències d'una gastronomia cridada a deparar grans sorpreses i satisfaccions. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • CAL JAUMET DE TORÀ
    MARIMON, JAUME / VIDAL, VIDAL
    Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la v...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,00 €


01 02