4 Resultados
ONADA EDICIONS Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • EL MAR, EL ACEITE DE OLIVA Y LA PRIMERA GLOBALIZACIÓN
    RUIZ GARCÍA, VICENTE
    Hace 500 años dieciocho hombres a las órdenes de Juan Sebastián Elcano regresaron a Sanlúcar de Barrameda y Sevilla después de dar la vuelta al mundo. Habían cruzado tres océanos arriesgando sus vidas en busca de las preciadas especias, por entonces consideradas el mejor conservante de alimentos. Sin embargo, tres años atrás las cinco naos que emprendieron aquella aventura ates...
    En stock

    24,90 €

  • CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L?EBRE, LA
    BRULL, DAVID / TURON, GUSTAVO
    L'arròs és un digne representant de la cuina del Delta de l'Ebre. Un delta que emmarca un paisatge arrosser que n'esdevé un dels elements identitaris més identificatius. El llibre que el lector té a les mans ens vol oferir una mirada antropològica de la cuina d'un producte que les autores presenten com un veritable plaer per als sentits. Així, el reportatge fotogràfic que acomp...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    20,00 €

  • CUINA DE TRAIGUERA, LA
    GAUXACHS, RAFAEL / SANZ, VICENT
    La cuina de Traiguera és un viatge al paisatge culinari d?un poble i d?una terra de cruïlla, que manté vigent un patrimoni gastronòmic molt local i alhora compartit. Es tracta d?un paisatge d?oliveres, a mig camí entre la mar i la muntanya, que ofereix, portada des de temps immemorials, l?essència d?una cuina cada dia més valorada: l?oli.Així com les oliveres mil·lenàries han s...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    19,90 €

  • COCINA DE ACEITES DE VARIEDADES TRADICIONALES TERRITORIO SENIA
    FUNDACIÓ ALICIA
    Sin stock, consultar disponibilidad

    19,90 €