23 Resultados
  • FONOLL SILVESTRE I MARÍ, EL
    CARBALLIDO, ELISENDA / ENRICH, MONTSERRAT
    En stock

    20,00 €

  • CUINA DEL BARROC, LA
    FABREGA, JAUME
    En stock

    17,00 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana,...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • 90 LICORS CATALANS CASOLANS
    MATIAS, PAU / MARTÍ, GUIU
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • BACALLÀ, EL
    FÀBREGA, JAUME
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €

  • MÓN RURAL, EL
    ESTRUCH, MARIA / PUIGDELLÍVOL, NÚRIA
    Sin stock, consultar disponibilidad

    20,00 €

  • CUINA DE MAR I MUNTANYA. COSTA BRAVA SUD
    TRESSERRAS JUAN, JORDI
    Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d?elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s?han transmès de generació en generació.Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    25,00 €

  • HERBES AROMATIQUES, LES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    En aquest llibre hi trobaràs les vint-i-quatre herbes aromàtiques més utilitzades en la nostra cuina. De cada planta se?n descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentàries i d?altres usos. També hi trobaràs per a cadascuna tres receptes pràctiques, originals per treure?n profit, és a dir, un total de setanta-dues propostes.Treu-li el millor partit als teus plats amb l...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €

  • ESPÈCIES, LES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €

  • CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
    ARTAL ROCAMORA, EVA / CASTELLÓ BOU, M.TERESA / GINÉ MIRÓ, CRISTINA
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €


01 02