LA CUINA DEL SENGLAR
GUIA PRÀCTICA I RECEPTARI

LA CUINA DEL SENGLAR
ebook
Ficha Técnica
ISBN:
978-84-9735-467-7
EAN:
9788497354677
Formato:
Epublication content package
Derechos eBook:
Compartir: 6 dispositivos permitidos.
30% permitido.
DRM
Si
Idioma:
CATALA

8,99 €
Sin stock
Comprar

El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després d?anys amb un consum molt limitat, la seva carn s?ha fet un lloc en l?alta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové del seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori català.
Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de la carn de senglar, tant en restauració com en l?àmbit domèstic, com una estratègia per combatre la superpoblació de l?espècie. Una guia pràctica que tracta des de la caça del senglar fins a la seva conservació, seguretat alimentària, preelaboracions
i tècniques de cocció, per acabar oferint-nos delicioses receptes inspirades en la cuina tradicional catalana d?alta muntanya, com la coca de senglar amb escalivada, el senglar amb peres o l?hamburguesa de porc senglar, entre moltes d?altres.

Otros libros del autor Ver todos

LA COCINA DEL JABALÍ
ebook
COCINA DE ACEITES DE VARIEDADES TRADICIONALES TERRITORIO SENIA