JOAN SALVADOR GAVINA

JOAN SALVADOR GAVINA
ebook
Ficha Técnica
ISBN:
978-84-9069-067-3
EAN:
9788490690673
DRM
No
Colección:
EPUBS
También en formato:
papel
Idioma:
CATALA

5,49 €

"El clàssic de la literatura espiritual moderna, que segueix conquistant generació rere generació, ara té un final que li atorga unaperspectiva inesperada.

Hi ha qui obeeix les seves pròpies regles; qui troba un especial plaer en superar-se a si mateix; qui eperspectiva inesperada.

Hi ha qui obeeix les seves pròpies regles; qui troba un especial plaer en superar-se a si mateix; qui endevina el que està més enllà del que veuen els seus ulls; qui prefereix volar a comprar i menjar. Tots ells faran amistat duradoraamb Joan Salvador Gavina.

Hi haurà també els qui volaran amb Joan Gavina per llocs plens d'encant i aventura, i gaudiran com ell d'una lluminosa llibertat. Per a uns i altres serà una experiència inoblidable.

Joan Salvador Gavina, l'obra més cèlebre de Richaruna lluminosa llibertat. Per a uns i altres serà una experiència inoblidable.

Joan Salvador Gavina, l'obra més cèlebre de Richard Bach, ha estat traduïda a més de trenta idiomes, ha venut més de trenta milions d'exemplars, ha estat portada al cinema i ha inspirat obres musicals.

Il·lustrat amb les fotografies originals de Russell Munson i altres inèdites."

Otros libros del autor Ver todos

MÁS ALLÁ DE LAS ILUSIONES
ebook
EL DON DE VOLAR
ebook
JUAN SALVADOR GAVIOTA
ebook
VIAJES CON PUFF
ebook
JUAN SALVADOR GAVIOTA
ebook