EL PSICOANALISTA (EDICIÓ EN CATALÀ ESPECIAL PEL X ANIVERSARI)

EL PSICOANALISTA (EDICIÓ EN CATALÀ ESPECIAL PEL X ANIVERSARI)
ebook
Ficha Técnica
ISBN:
978-84-9019-039-5
EAN:
9788490190395
Derechos eBook:
Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.
DRM
Si
Colección:
SIN ASIGNAR
Idioma:
CATALA

7,99 €

"Lany 2002, John Katzenbach va sorprendre el món amb la seva primera novel·la, 'El psicoanalista', duna qualitat tan excepcional que aconseguí enlairar-lo com a mestre del suspens psicològic. Deu anys més tard, sha convertit en un thriller imprescindible per amilions de lectors als cinc continents. Ara, coincidint amb el desè aniversari de la seva publicació original, es tradueix per primer cop al català, i es publica amb un epíleg de lautor.

«Feliç aniversari, doctor. Benvingut al primer dia de la seva mort.» Així comença lanònim que rep el psicoanalista Frederick Starks, i que lobliga a emprar tota la seva astúcia i rapidesa per esbrinar, enquinze dies, qui és lautor de la missiva amenaçadora que promet fer-li la vida impossible. Si no aconsegueix lobjectiu, haurà descollir entre suïcidar-se o veure com, un a un, els seus familiars i coneguts moren per obra dun psicòpata decidit a portar el desigde venjança fins al final. Segons la revista People, «pocs escriptors semblen entendre les ments criminals tan bé com Katzenbach». «Pocs escriptors semblen entendre les ments criminals tan bé com Katzenbach.» People

«Katzenbach és un expert en lexploració de ments desviades.» The New York Times Book Review

«Katzenbach és extraordinari a lhora de construir mons.» The Washington Post BookWorld

«Amb 'El psicoanalista', Katzenbach es converteix en sinònim de suspens psicològic de primeríssim nivell.» Bookreporter"

Otros libros del autor Ver todos

PERSONAS DESCONOCIDAS
ebook
UN ASUNTO PENDIENTE
ebook
EL PROFESOR
ebook
LA GUERRA DE HART
ebook
EL ESTUDIANTE
ebook