DE L'ALTA CUINA A CASA
PRÒLEG D'ANDONI LUIS ADURIZ. ELS MENÚS DEL MILLOE XEF JOVE DEL PAÍS

DE L'ALTA CUINA A CASA
ebook
Ficha Técnica
ISBN:
978-84-664-2373-1
EAN:
9788466423731
Derechos eBook:
Imprimible: Prohibido.
Copiar/pegar: Prohibido.
Compartir: 6 dispositivos permitidos.
DRM
Si
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Idioma:
CATALA

9,99 €
Sin stock

David Andrés és el cap de cuina de l?ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no s?han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra.

A De l?alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l?any, que combinen productes de la terra amb la cuina d?avantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. A més, el llibre inclou menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel, els seus grans mestres.

«En molt pocs anys ha aconseguit ser la mà dreta d?un altre dels grans, Jordi Cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva Igualada natal, el Somiatruites, i guanyar-se el respecte i l?admiració del gremi i de la premsa gastronòmica. [...] Qui signa aquest llibre us ensenyarà a cuinar, però el seu mestratge és més elevat». Del pròleg d?Andoni Luis Aduriz, xef del restaurant Mugaritz

Otros libros del autor Ver todos

DE LA ALTA COCINA A TU CASA
ebook