Tablón de Anuncios

Este es un espacio de comunicación abierto a todos los usuarios para compartir información sobre un destino concreto, buscar compañero de viaje o ofrecer un intercambio de ideas o material relacionado con el viaje. Los mensajes serán actualizados 24 horas después de su recepción (exceptuando el fin de semana que se actualizarán lunes). Altaïr se mantiene al margen de la actividad de este punto de encuentro y no se hace responsable de las notas ni datos recogidos.

Listado de Anuncios (3)

17/07/2024
Julia 40 anys!
Hola!!!!

Cerco noi, noia o grup per escapar-nos al Nord d’Escòcia del 4 a l’11 d’Agost!

Natura, paisatges, Pubs i cultura!

Em dic Júlia i tinc 40 anys! Cerco persones d’edats similars!
03/07/2024
EVA MARTÍNEZ
Soc l'Eva de Barcelona, he fet 50 anys i volia fer-me un regal viatjant aquest estiu sola buscant companys de viatge i cotxe si pot ser...jo no condueixo. Faré vacances amb la meva filla però el 23 d'agost ja estic lliure. Disposo d'uns 9 dies, del 23 agost fins el 1-2 setembre. Volia fer Edimburg i algo més d'Escòcia que dongui temps en una setmana o 8 dies. Busco company/es de viatge per poder llogar un cotxe, que condueixin i poder montar el viatge sobre la marxa, és a dir buscant llocs per domir pels pobles, podem quedar per lagun lloc cènctric de Bcn i ho parlem. Seria anar a Edimburg primer, i des d'allà fer algo més que dongui temps de l'Escòcia rural. Deixo el meu correu i telèfon si cal (636732831), moltes gràcies. evamarfe@hotmail.com
13/04/2024
Elisenda
Hola, em dic Elisenda, tinc 43 anys i soc de bcn. Aquest estiu voldria viatjar a Edimburg. Viatge tranquil per gaudir de la ciutat, la cultura, la gastronomia. Si us agrada el pla, contacteu a:
djuna360@gmail.com
Salut!