Llibrería Altaïr


Qui som

Altaïr és un lloc de referència per eixamplar el teu coneixement dels diferents pobles, cultures i regions de la terra i, actualment, es la llibreria europea més gran especialitzada en viatges. Altaïr va néixer a Barcelona el 1979.
 

Que ens distingeix?

La feina d’Altaïr supera àmpliament el concepte habitual d’una llibreria: es tracta d’un espai cultural, un punt de trobada, d’intercanvi d’idees, de connexió entre viatgers, d’elaboració de projectes i, cada cop més, un espai d’activitats culturals vinculades al fet de viatjar. 

Que ofereix Altaïr?

Un fons documental de més de 60.000 referències per preparar el teu viatge en el que podràs trobar la més àmplia selecció de guies de viatge i cartografia de qualsevol lloc del món i en diferents idiomes. Una abundant selecció de llibres d’importació per cobrir la informació que no es trobi en castellà o català sobre qualsevol lloc del món, i sobretot, una atenció personalitzada que t’orientarà a l'hora d’escollir la bibliografia més adequada al teu projecte de viatge i a la teva curiositat per conèixer els aspectes geogràfics, socials, culturals, històrics, polítics i econòmics del teu lloc de destí.