Agenda / Fòrum

Col·loquis 09 FEB Llibreria Altaïr - 18:30h

Col·loqui- «La Palma: més enllà del volcà»

Amb Dra. Antonia M. Varela, Dr. Leopoldo L. Martín i Francisca González

Col·loqui- «La Palma: més enllà del volcà»

La història recent de La Palma està marcada per l'erupció volcànica que el 2021 va ser portada a tots els telenotícies del món. Però La Palma és molt més que aquesta erupció i la devastació que va comportar, i ho descobrirem al col·loqui 'La Palma: més enllà del volcàn' que acollirem al Fòrum Altaïr.

Declarada Reserva de la Biosfera, l'illa de La Palma està situada en un indret privilegiat del planeta i ofereix a la ciència una extraordinària finestra des d'on observar l'univers. Va ser la primera Reserva Starlight del món. Actualment és una destinació turística on gaudir de les estrelles, una experiència inovidable anomenada astroturisme. La Palma també ofereix uns paisatges bellíssims, una diversitat de fauna i flora espectacular, i una vibrant vida cultural que queda plasmada en les tradicions, l'art o la gastronomia.

De tot això en parlarem amb la Dra. Antonia M. Varela, astrofisica del Instituto de Astrofísica de Canarias, y el Dr. Leopoldo L. Martín, físic de la Universitat de La Laguna que ha treballat al Roque de los Muchachos, en una xerrada conduïda per la periodista palmera Francisca González. Us esperem per descobrir l'illa més enllà dels ensurts volcànics!

Tornar a les notícies