8 resultats
  • CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
    MASSANES, TONI / BEHAR, KARINA
    El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a...
    En stock

    18,00 €

  • 07. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA]
    Sense stock, disponible en breu

    8,00 €

  • CUINA EN EL TEMPS DELS BONS HOMES, LA
    MASSANES, TONI
    CUINA EN EL TEMPS DELS BONS HOMES, LA ...
    Sense stock, disponible en breu

    9,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de re...
    Sense stock, disponible en breu

    9,95 €

  • CERDANYA AMB BOLETS
    CERDANYA AMB BOLETS ...
    Sense stock, disponible en breu

    21,00 €

  • 11. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA]
    46 planes que tracten de matadors i mocaderes, d'embotits i rebostos, de cansaladers artesans i d'industries del porc....
    Sense stock, disponible en breu

    8,00 €

  • CUINA TRADICIONAL DE CERDANYA, LA
    SEMPRONIANA
    CUINA TRADICIONAL DE CERDANYA, LA ...
    Sense stock, disponible en breu

    8,00 €

  • ALT URGELL, LA CERDANYA, L'
    RIBERA I GABANDE, ENRIC
    ALT URGELL, LA CERDANYA, L' ...
    Sense stock, disponible en breu

    4,87 €