30 resultats
  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMÀS, CARME
    5A EDICIÓ Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés ...
    En stock

    16,90 €

  • D.O. TERRA ALTA
    FERRÀS SEBASTIÀ, ANNA
    365 dies a la Terra Alta donen per moltes imatges. Quasi 40.000 condensades en més d?un centenar. Amb gran mestratge, el fotógraf Rafa Pérez ha copsat la bellesa natural d?aquesta comarca, el cicle de la vinya i els seus treballs. Un homenatge que la periodista Anna Ferrás arrodoneix amb uns textos vessats d?emocions.í en mucho tiempo, la claustrofobia, la paranoia y el miedo s...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    29,95 €

  • CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA, LA
    FÀGREGA, JAUME
    Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com també des del punt de vista ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    24,50 €

  • VITICULTURA, DESIGUALTAT I CONFLICTE AGRARI
    SOLER-BECERRO, RAIMON
    Aquest llibre aborda les causes de l’anomenat plet dels rabassaires en el període clau de la seva història, el primer terç del segle xx, a partir de l’anàlisi del desenvolupament de la vitivinicultura, de l’estructura de la propietat i de les característiques de les famílies pageses a la regió vinícola del Penedès, principal focus del moviment en aquest període. L’obra explica ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    24,00 €

  • CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
    ARTAL ROCAMORA, EVA / CASTELLÓ BOU, M.TERESA / GINÉ MIRÓ, CRISTINA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,00 €

  • MARIA SANGENIS- RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,00 €

  • ROSER AMORÓS -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • 23. SABORS DE LA TERRA, ELS -AZIMUT TURISME
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'o...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,90 €

  • DE L´ARROSSAR A LA TAULA
    ARTAL, EVA / CASTELLÓ, M- TERESA / GINÉ, CRISTINA
    L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus rec...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,00 €

  • FRANCESC FARRÉ -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L?EBRE, LA
    BRULL, DAVID / TURON, GUSTAVO
    L'arròs és un digne representant de la cuina del Delta de l'Ebre. Un delta que emmarca un paisatge arrosser que n'esdevé un dels elements identitaris més identificatius. El llibre que el lector té a les mans ens vol oferir una mirada antropològica de la cuina d'un producte que les autores presenten com un veritable plaer per als sentits. Així, el reportatge fotogràfic que acomp...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,00 €


01 02 03