4 resultats
  • CUINA DE MAR
    FUSTER ALZINA, MARIA DEL CARME
    A la cuina d'una família de pescadors de la primera meitat del segle xx, el que s'hi menjava, gairebé exclusivament, era peix. Peix de totes les varietats i segons totes les fórmules de cocció possible. amb el pas del temps, aquelles sensacions que, d'una cuina estant, ens arribaren per mitjà de la vista, l'olfacte i, sobretot, el gust, acabaren en el rebost dels nostres record...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    14,00 €

  • MALLORCA [CAS] GASTRONOMIA Y COCINA
    ALEU AMAT, ORIOL / FONT I RODON, MARGA / TORRÓNTEGUI, ANA
    MALLORCA. GASTRONOMIA Y COCINA ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,00 €

  • MALLORCA [CAT] GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / FONT I RODON, MARGA
    La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla. ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • CUINA MALLORQUINA, LA
    OBRADOR, MARIA ANGELS
    CUINA MALLORQUINA, LA ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €