RESOS, PER EXEMPLE
EL PASSAT TE ELS SEUS CODIS I COSTUMS

RESOS, PER EXEMPLE
Ficha Técnica
Editorial:
NOVA CASA EDITORIAL
Any d'edició:
Matèria
NARRATIVA HISTORICA
ISBN:
978-84-16281-36-7
EAN:
9788416281367
Pàgines:
149
Idioma:
CATALA

12,00 €
En stock
Comprar

L'any 415 aC., Atenes, la Atenes clàssica, es troba al zenit de la seva màxima lluentor; el camí de grans pensadors, tràgics, filòsofs, negociants i tota mena de personatges té com a destí aquella gran ciutat. Grans edificis, santuaris i places ofereixen un panorama únic i esplèndid. La ciutat, a més a més, es prepara per la gran celebració teatral, les Dionísies Urbanes, festa única i excepcional, un reclam que travessa totes les fronteres.
Aquest és el panorama en el que es troben dos personatges, un jove i un vell que viu en una cova d'una illa, però que manté una continua relació amb Atenes. El diàleg, l'intercanvi d'opinions i propostes, sovintegen entre ambdós malgrat la diferència d'edat i una entranyable amistat s'estableix entre ells. Dues generacions que, malgrat pensar i veure les coses de diferent manera, són capaces d'entendre's.

Les anades a Atenes tenen una significança diferent pels dos protagonistes: per un, la descoberta d'una gran ciutat; per l'altre, el retrobament amb els amics i acceptar el repte de participar en les festes que es preparen.

Aventures que marquen l'esdevenir de cadascú, de la ciutat i, pot ser, del món.

Otros libros de NARRATIVA HISTORICA Veure tots

BENÉVOLAS, LAS
ALTAI
UNA COLUMNA DE FUEGO [BOLSILLO]
UNA COLUMNA DE FOC [BUTXACA]
CORONEL JACK [BOLSILLO]