- Editorial:
- VIENA EDITORIAL
- Any d'edició:
- 2021
- Matèria:
- Cuines del Món
- ISBN:
- 978-84-17998-48-6
- EAN:
- 9788417998486
- Pàgines:
- 176
- Idioma:
- CATALA
MILLOR CUINA DE MENORCA, LA
BORRÀS ANGLADA, JOSEP / BORRÀS BARBER, DAMIÀ
De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d'olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom ens conviden a seure a la taula de qualsevol cuina de l'illa per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d'aquesta inoblidable cuina tradicional.