ESPORTISTA I VEGETARIÀ

ESPORTISTA I VEGETARIÀ

REALITATS, AVANTATGES, LIMITACIONS I MITES

MARTÍN SKILTON, ADAM

18,00 €
IVA inclòs
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2022
Matèria:
Nutrició / Alimentació
ISBN:
978-84-1356-160-8
EAN:
9788413561608
Pàgines:
216
Idioma:
CATALA

ESTRATÈGIES NUTRICIONALS PER MILLORAR EL RENDIMENT, PER REDUIR O EVITAR LESIONS, PER RECUPERAR-SE MÉS RÀPID, PER INCREMENTAR LES DEFENSES I PER MILLORAR ELS PARÀMETRES CORPORALS. Si segueixes una dieta vegetariana o vegana i practiques esport, segur que més d'un cop has sentit a dir que una alimentació a base de vegetals no és compatible amb l'exercici d'alta intensitat i encara menys amb la competició, que et quedaràs sense energia o que et faltaran proteïnes, ferro o calci; dit d'una altra manera, que ser vegetarià és una limitació per a una persona esportista. Què hi ha de cert, en tot això? No res! L'evidència científica actual ens diu que si la teva dieta està ben planificada no t'has de preocupar. Ara bé, què vol dir, això? Un esportista ha de menjar diferent? Un maratonista s'ha d'alimentar diferent d'un futbolista o d'un practicant de cross-fit ? Un vegà pot aspirar a tenir músculs grossos? Els gels, les barretes energètiques o les proteïnes en pols calen? Amb aquest llibre aprendràs: ? Què, com i quan has de menjar per entrenar i competir al màxim. ? Estratègies nutricionals per millorar el teu rendiment, per reduir o evitar lesions, per recuperar-te més ràpid, per incrementar les defenses i per millorar els paràmetres corporals. ? Quan has d'entrenar en dejuni i quan no has de fer-ho. ? Com hidratar-te adequadament. ? Quines ajudes ergogèniques són realment útils i tenen evidència científica. ... I moltes coses més per ajudar-te a convertir-te en la millor versió de tu mateix quan practiquis esport! * L'objectiu del llibre és que el lector tingui nocions sobre què, com i quan ha de menjar per entrenar i competir al màxim. * Adam Martín és autor de diversos llibres de divulgació sobre nutrició i alimentació i director del programa d'hàbits saludables _Sans i estalvis_ a Catalunya Ràdio, on també col·labora al programa de la tarda des de fa sis temporades.

Altres llibres de Nutrició / Alimentació

Veure tots
  • MUNDO HASTA AYER, EL [BOLSILLO]
    DIAMOND, JARED
    Un libro provocador, iluminador y ameno, como todos los de Diamond, que se convertirá en una lectura necesaria. La mayoría de nosotros damos por asumidas las características propias de la sociedad moderna, desde los viajes en avión y los teléfonos móviles a la alfabetización y la obesidad. Sin embargo, durante los casi seis millones de años de su existencia, la humanidad no ha ...
    En stock

    11,95 €

  • COMER SIN PEDIR PERMISO
    MOLINS, ALBERT
    Sinopsis de COMER SIN PEDIR PERMISOEn un mundo donde comer se ha convertido en un delicado equilibrio entre placer y culpa, es hora de romper las cadenas que nos atan a la contrición por disfrutar de un simple acto vital. En medio de una sociedad cada vez más puritana y sentimental, la sensualidad se ve relegada, exigiéndonos permiso para saborear sin remordimientos. Aquellos q...
    En stock

    21,90 €

  • DE PÍCNIC POR ESPAÑA
    SANDOVAL, ANTONIO / PALACIOS PALOMAR, CÉSAR-JAVIER
    Más de 100 propuestas para salir de pícnic por toda España El poeta Omar Jayam describía en el s. XII el paraíso como el momento de disfrutar de un libro, un trozo de pan y una copa de vino en plena naturaleza. Y es que el maridaje de paisaje y comida nos ha cautivado desde siempre. Podemos definir el pícnic como una comida campestre, compartida con familia o amigos, que se cel...
    En stock

    27,50 €

  • INCREIBLE HISTORIA DE LA COCINA, LA
    SIMMAT, BENOIST / DOUAY, STEPHANE
    UN APASIONANTE RECORRIDO POR LA HISTORIA DEL ARTE CULINARIO n cuanto los humanos dominaron el fuego, inventaron la cocina. ¿Sabías que el hombre prehistórico inventó la cocción al vapor y la congelación, que los mesopotámicos crearon las sopas, el pan, la cerveza y los hornos, que la gastronomía y el arte de la mesa han sido símbolos del poder político? Los grandes descubrimien...
    En stock

    29,50 €

  • NUTRICIÓN PARA ESCALAR
    RODRÍGUEZ MARTÍN, LUIS MIGUEL
    La alimentación es uno de los factores que determinan el rendimiento físico. Aunque existen muchas formas de adaptar la nutrición para conseguir tus objetivos, este libro se centra en la salud, la estética y el rendimiento. Su autor, Luis Rodríguez, Técnico Superior en Dietética y escalador de alto nivel —con un cuarteto de novenos en su haber y 8b a vista—, se dio cuenta del g...
    En stock

    25,00 €

  • COMEMOS LO QUE SOMOS
    MULET, J.M.
    «Somos lo que comemos», decimos coloquialmente para expresar que la base de nuestra sociedad es la alimentación. No obstante, la comida, más allá de ser imprescindible para la supervivencia, es el reflejo de nuestra historia y cultura milenarias, por lo que cada plato esconde una tradición y cada sabor representa un momento único de la humanidad. Nuestra dieta como colectivo es...
    En stock

    20,90 €

Altres llibres de l'autor

Veure tots
  • CUINA FLEXI
    MARTÍN SKILTON, ADAM
    Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,50 €