DRAKCELONA - CIUTAT DE DRACS -AROLA
12 RUTES 500 DRACS

DRAKCELONA - CIUTAT DE DRACS -AROLA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Any d'edició:
Matèria
GUIES TEMATIQUES ARQUITECTURA
ISBN:
978-84-15248-20-0
EAN:
9788415248200
Pàgines:
206
Idioma:
CATALA

20,00 €
En stock
Comprar

Drakcelona. Ciutat de dracs és la culminació d’un projecte fotogràfic iniciat l’any 2007 a Barcelona.
La idea de cercar i establir un referent estètic i visual de la ciutat va portar Mtnz’ a una recerca i captura, per tota la ciutat, de l’animal mitològic per excelència: el drac.
Així, l’autor ha anat capturant, durant més de quatre anys, tots els dracs de la ciutat de Barcelona que se li han creuat pel davant de la seva càmera. Avui són gairebé mig miler. Tots diferents, tots barcelonins. En cap lloc del món el drac es troba en aquesta profusa varietat. El resultat és un treball de doble vessant: l’artístic i el documental.
La força i la qualitat estètica innata d’aquest animal llegendari ofereix a l’autor la possibilitat de recrear-se en el tractament de la llum i l’ombra, en les textures i reflexos o en els materials utilitzats. La catalogació patrimonial esdevé una eina molt útil, tant documental com per gaudir de les rutes que la disposició dels dracs ofereixen als admiradors i curiosos sobre el teixit de la ciutat, el seu territori adoptat.

Drakcelona. Ciutat de dracs és la culminació d’un projecte fotografic iniciat l’any 2007 a Barcelona.
La idea de cercar i establir un referent estetic i visual de la ciutat va portar Mtnz’ a una recerca i captura, per tota la ciutat, de l’animal mitologic per excelencia: el drac.
Així, l’autor ha anat capturant, durant més de quatre anys, tots els dracs de la ciutat de Barcelona que se li han creuat pel davant de la seva camera. Avui són gairebé mig miler. Tots diferents, tots barcelonins. En cap lloc del món el drac es troba en aquesta profusa varietat. El resultat és un treball de doble vessant: l’artístic i el documental.
La força i la qualitat estetica innata d’aquest animal llegendari ofereix a l’autor la possibilitat de recrear-se en el tractament de la llum i l’ombra, en les textures i reflexos o en els materials utilitzats. La catalogació patrimonial esdevé una eina molt útil, tant documental com per gaudir de les rutes que la disposició dels dracs ofereixen als admiradors i curiosos sobre el teixit de la ciutat, el seu territori adoptat.

Altres llibres de l'autor Veure tots

ANECDOTARI. DRAKCELONA CIUTAT DE DRACS -AROLA
ANECDOTARIO. DRAKCELONA CIUDAD DE DRAGONES -AROLA
DRAKCELONA, URBS DRACONES -AROLA
DRAKCELONA - CIUDAD DE DRAGONES -AROLA

Otros libros de GUIES TEMATIQUES ARQUITECTURA Veure tots

GUÍA DEL ROMÁNICO EN ESPAÑA
SANTA MARIA DEL MAR [CAS]
SANTA MARIA DEL MAR [CAT]
MEJORES DESTINOS DEL ROMÁNICO EN ESPAÑA, LOS
COMO CONSTRUIR UN RASCACIELOS