- Editorial:
- COLUMNA EDICIONS, S.A.
- Any d'edició:
- 2006
- Matèria:
- Cuines del Món
- ISBN:
- 978-84-664-0710-6
- EAN:
- 9788466407106
- Pàgines:
- 498
- Idioma:
- CATALA
CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, lolla aranesa i lescudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, larròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de recapte, les cassoles del tros, les rosques de comí i els famosíssims torrons dAgramunt. També hi ha una explicació detallada de les característiques singulars de cada comarca: la Val dAran, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, lAlt Urgell, el Segrià, lUrgell, el Pla dUrgell,lAlta Ribagorça, la Segarra, la Noguera, el Solsonès, les Garrigues, la Cerdanya.