CARROS DE FOC [CAT] - TRAVESSA DELS REFUGIS -SUA
PARC NACIONAL DE AIGUESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI

CARROS DE FOC [CAT] - TRAVESSA DELS REFUGIS -SUA
Ficha Técnica
Editorial:
SUA EDIZIOAK
Any d'edició:
Matèria
GUIES EXCURSIONISME/TREKKING
ISBN:
978-84-8216-176-1
EAN:
9768848216175
Pàgines:
95
Enquadernació:
GUIA + MAPA
Col·lecció:
GUIAS MONTAÑERAS/MUNTANYENQUES
Idioma:
CATALA

22,15 €
Sense stock, disponible en breu
Comprar

Guía montañera de la Travesía de los refugios Carros de Foc, que tiene como escenario el Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. El libro describe detalladamente todos los recorridos posibles para realizar esta travesía clásica que discurre por los refugios de este Parque Nacional, así como las distintas modalidades existentes para llevarla a cabo.
Además de esto, encontraremos datos históricos sobre dicha prueba, y una guía completa con información práctica (cómo llegar, oficinas de turismo, refugios, etc..) que será de gran ayuda para los excursionistas. Junto al libro se incluye un mapa despegable (1:50000), y dibujo en perspectiva 3D, de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici realizado por Miguel Angulo.

Guia muntanyenca de la Travessa dels Carros de Foc, que te com a escenari el Parc Nacional d'Aigiüestortes i Estany de Sant Maurici. El llibre descriu detalladament tots els recorreguts possibles per realitzar aquesta travessa clàssica que passa pels refugis d'aquest Parc Nacional, així com les diferents modalitats existents per dur-la a termini. A més, trobarem dades històriques sobre ella, i una guia completa amb informació pràctica (com arribar, oficines de turisme, refugis, etc..) que serà de gran ajuda pels excursionistes. Juntament amb el llibre s'inclou un mapa desplegable 1:50.000.

Altres llibres de l'autor Veure tots

REFUGI D'AMITGES

Otros libros de GUIES EXCURSIONISME/TREKKING Veure tots

RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA
157. CARENA INFINITA, LA -AZIMUT
16 CAMINADES A COVES -CAMINANT PER CATALUNYA
BAIX EMPORDÀ -ELS CAMINS DE L'ALBA -ALPINA
32. RUTAS POR EL PIRINEO VASCO -SUA