AVENCS DE GARRAF I D'ORDAL [+DVD] + FITXES I TOPOGRAFIES

AVENCS DE GARRAF I D'ORDAL [+DVD] + FITXES I TOPOGRAFIES
Ficha Técnica
Editorial:
VICTOR FERRER RICO
Any d'edició:
Matèria
FOTOGRAFIA
ISBN:
978-84-933711-1-1
EAN:
9788493371111
Pàgines:
152
Enquadernació:
ILUSTR. TAPA DURA
Idioma:
CATALA

30,00 €
En stock
Comprar

El Macizo de Garraf es escenario de exploraciones subterráneas desde hace más de un siglo. Víctor Ferrer y el Grup de Fotografia i Exploració Subterrània FlashBlackCorb han realizado fotografías de las simas de Garraf para este libro, donde se puede ver la magia del interior del macizo. En este volumen también se trata la historia, geografía, geología, topografía, fauna y vegetación de Garraf y Ordal.

El massís del Garraf és escenari d'exploracions subterrànies des de fa més d'un segle. Víctor Ferrer i el Grup de Fotografia i Exploració Subterrània FlashBackCorb han realitzat les fotografies per al llibre, que s'acompanya també d'un DVD explicatiu. Tant el llibre com l'audiovisual són en català i en castellà.

En aquest llibre es tracta la història, geografia, geologia, topografia, fauna i vegetació del Garraf i d'Ordal. S'hi descriu amb fotos i textos el món subterrani del massís del Garraf amb l'objectiu de donar-li valor.
El Garraf, un món sota terra; el massís del Garraf; el Parc i el Centre d'Activitats Espeleològiques; la Vegetació; la Fauna; la Fauna Cavernícola; Geologia i Carst; Primeres Exploracions; els Avencs; Grans Cavitats de Garraf i Ordal; les Publicacions; i Agraïments/Bibliografia són els capítols del llibre.
Per a la publicació, Ferrer ha comptat amb la col laboració de la Federació Catalana d'Espeleologia, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Generalitat, el Consell Català de l'Esport i Sony España.

Altres llibres de l'autor Veure tots

FORAT MICO. COVES DE SAL DE CARDONA (BARCELONA)
SIMA DE LA HIGUERA, LA
COVA DE LES DONES, LA
GRANDES CUEVAS Y SIMAS DEL MEDITERRANEO
GRANDES CUEVAS Y SIMAS DEL MEDITERRANEO. GUIA FOTOGRAFICA

Otros libros de FOTOGRAFIA Veure tots

TOWER BRIDGE -POCKET PHOTO BOOKS
BARBICAN CENTRE -POCKET PHOTO BOOKS
LUNA
66 ON 66
MALLORCA SALADA. READY TO FLY?