Objectes del Món

L’expressió més genuïna d’una cultura es tradueix en objectes meravellosos i també en utensilis quotidians. Tots ells estan plens de significat, els podem llegir com un llibre obert, tant se val si és tracta d’una màscara africana, una joia nepalesa,  un teixit bereber o una humil ceràmica negra de Colòmbia, tan bonica com funcional. En cadascun hi batega una tradició mil·lenària que ha arribat miraculosament fins els nostres dies.

Juntament amb el seu fons bibliogràfic, ALTAÏR vol oferir aquests objectes únics i irrepetibles que conviden a entendre el seu llenguatge, a vegades simbòlic; però sempre revelador d’una manera de pensar i de viure. Són fets a mà, amb matèries naturals, i són potser els darrers vestigis d’un món que se’n va.

La fusta, el fang, l’os, el cotó, la plata, la seda, la llana de diferents animals, envasos reciclats… es transformen en creacions artesanals dignes de ser conservades i incorporades a casa nostra, sense oblidar que unes mans amigues, a l’altra banda del món, hi segueixen treballant. Fins quan?

ART ETNIC

  Veure productes >

ETHNIC ADORNMENT:

El que va començar com a curiositat i amb el pas del temps s'ha anat convertint en una passió, és el que Ethnic Adornment ens vol mostrar amb aquesta selecció de joieria ètnica i tribal.

Veure productes >

JORGE GLIKSON

  Veure productes >

MAMA BENZ:

En els colorits mercats africans, el comerç és dominat per un grup de dones fortes i influents conegudes com les "Mama Benz".

Veure productes >